Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019 07:56

Ο Γιάννης Δούζης επικεφαλής στο 8ο Καλαματιανό Καρναβάλι

Γράφτηκε από την

 

Ο αντιπρόεδρος της “Φάρις” Γιάννης Δούζης τοποθετήθηκε επικεφαλής της Καρναβαλικής Επιτροπής για το 8ο Καλαματιανό Καρναβάλι, από το δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο.

Στο πλαίσιο του σχεδιασμού για το Καρναβάλι 2020 που έβαλε πλώρη, η Καρναβαλική Επιτροπή αναζητεί το νέο μόνιμο λογότυπο του Καρναβαλιού. Σκοπός της αναζήτησης αυτής, σύμφωνα με ανακοίνωση του δήμου, είναι να συμμετάσχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι του Καλαματιανού Καρναβαλιού με ιδέες και προτάσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν τον σχεδιασμό (logo σε υψηλή ανάλυση) και αναλυτική επεξήγηση για την ιδέα τους στο email grafaris@otenet.gr μέχρι την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου και ώρα 24:00.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Καρναβαλιού επισημαίνει πως ο σχεδιασμός και οι προτάσεις είναι απαραίτητο να συνδέονται με στοιχεία της Καλαμάτας.

Η επιλογή του δημιουργικού θα γίνει από την Οργανωτική Επιτροπή και τους καλλιτεχνικούς διευθυντές της “Φάρις”, τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου και θα ανακοινωθεί με συνέντευξη Τύπου και παρουσίαση του δημιουργού, καθώς και της ιδέας του, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, στα γραφεία της “Φάρις”.

Αναφέρεται ότι το όνομα του δημιουργού θα αναγράφεται σε όλο το έντυπο υλικό, που θα αφορά στο θεσμό του Καλαματιανού Καρναβαλιού.