Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2019 10:31

Μεσσήνη: Ξένο σώμα στην ομάδα του ο Τσώνης

Γράφτηκε από τον

 

Μόνος του έχει μείνει στην παράταξή του ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης - τέως δήμαρχος Γιώργος Τσώνης.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τετάρτης σε 3 θέματα της συνεδρίασης οι σύμβουλοι της παράταξής του τον “άδειασαν” και ψήφισαν διαφορετικά απ’ αυτόν. Αυτός τα καταψήφισε, σηκώνοντας μάλιστα τους τόνους κι ερχόμενος σε έντονη αντιπαράθεση με τη δημοτική αρχή σε κάποια απ’ αυτά και οι σύμβουλοι της παράταξής του, σε πολύ πιο διαφορετικούς τόνους, σε κλίμα συναίνεσης, τα υπερψήφισαν.

Οι διαφοροποιήσεις σημειώθηκαν στο κορυφαίο και πολιτικά θέμα του προϋπολογισμού του δήμου για το 2020, στη δημιουργία διαδημοτικού συνδέσμου με το Δήμο Καλαμάτας για την ίδρυση και λειτουργία καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς στο Δήμο Μεσσήνης και στην έγκριση του νέου κανονισμού καθαριότητας, όπου ο τέως δήμαρχος δήλωσε αντίθετος με κάθε μορφή προστίμων.

Να σημειώσουμε ότι η παράταξη Τσώνη μετράει ήδη μια σημαντική απουσία από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, αυτή της τέως αντιδημάρχου Γεωργίας Παναγοπούλου - δεξί χέρι του τέως δημάρχου, η οποία δεν έχει παραστεί σε καμία συνεδρίαση του Σώματος από την αρχή της υφιστάμενης δημοτικής θητείας. Η κ. Παναγοπούλου μένει οικογενειακά στην Τρίπολη, όπου και εργάζεται ως ειδική σύμβουλος της περιφερειακής αρχής Πελοποννήσου.

Γ.Σ.