Δευτέρα, 11 Μαϊος 2020 07:52

Απολύμανση στα σχολεία της Τριφυλίας που ανοίγουν σήμερα

Ετοιμα να υποδεχθούν τους μαθητές είναι τα σχολεία της Τριφυλίας με τη μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς από την πλευρά του δήμου έγιναν απολυμάνσεις σε όλες τις σχολικές μονάδες που θα ανοίξουν.

Ειδικά συνεργεία μέσα στο Σαββατοκύριακο απολύμαναν τις αίθουσες και τους κοινόχρηστους χώρους των σχολείων, έτσι ώστε μαθητές και εκπαιδευτικοί να επιστρέψουν με ασφάλεια στις σχολικές αίθουσες.

Σχετική ανακοίνωση υπήρξε και στη σελίδα του συνδυασμού του δημάρχου Τριφυλίας Γιώργου Λεβεντάκη όπου τονίζεται: «Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες απολύμανσης, από συνεργεία του δήμου μας, στα κτηριακά συγκροτήματα που στεγάζονται τα λύκεια του Δήμου Τριφυλίας, έτσι ώστε να υποδεχθούν με ασφάλεια στους χώρους τους μαθητές και καθηγητές της Γ' τάξης, που πρόκειται να επιστρέψουν στα μαθήματά τους τη Δευτέρα 11 Μαΐου. Στο πλαίσιο της σταδιακής επιστροφής μαθητών και εκπαιδευτικών στην «κανονικότητα», οι εργασίες απολύμανσης από συνεργεία του δήμου μας αφορούν και στα υπόλοιπα κτηριακά συγκροτήματα όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης».