Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2020 17:46

Χαρ. Αυρηλιώνης: “Αναληθή όσα λέει ο Παν. Κατσίβελας”

Απολύτως ανακριβή και αναληθή χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υδρευσης «Τέλλος Αγρας» και πρόεδρος της ΔΕΥΑ Τριφυλίας Χαράλαμπος Αυρηλιώνης, όσα είχε αναφέρει ο πρώην δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας σχετικά με τη μελέτη αλλαγής του αγωγού στο Αλικοντούζι.

Τον καλεί μάλιστα να σταματήσει τη λασπολογία, τα ασύστολα ψεύδη και την κοροϊδία του κόσμου, κατά τη συνήθη τακτική του, όπως αναφέρει.
Παρουσιάζοντας έγγραφα από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου, σημειώνει ότι δεν υπάρχει καμία εγκεκριμένη επικαιροποιημένη μελέτη για το συγκεκριμένο έργο.
Χαρακτηριστικά ο κ. Αυρηλιώνης αναφέρει: «Κύριε Κατσίβελα, αφορμή για την παρούσα επιστολή μου αποτελούν πρόσφατα δημοσιεύματα με δηλώσεις σας, στις οποίες ισχυρίζεστε τα κάτωθι: Οτι, δήθεν, υπήρχε στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τριφυλίας ολοκληρωμένος φάκελος με τη σχετική μελέτη (και όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά έγγραφά της), που αφορούσε στην εξ ολοκλήρου αλλαγή του αγωγού στο Αλικοντούζι, πανέτοιμος και ώριμος, για κατάθεσή του στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Εφτασε η στιγμή να ενημερώσω, ως οφείλω, τους πολίτες της Τριφυλίας, και δη τους συμπατριώτες μας στους Γαργαλιάνους, ότι όλα όσα ισχυρίζεστε είναι απολύτως ανακριβή και αναληθή. Για το λόγο αυτό επισυνάπτω στην παρούσα όλα τα σχετικά έγγραφα από την Τεχνική Υπηρεσία του δήμου μας, καθώς και από τον κ. Τσαρούχα, τα οποία εσείς είχατε επικαλεστεί, ως απόδειξη για την ολοκλήρωση της μελέτης και σας ζητώ να εξηγήσετε στους πολίτες της Τριφυλίας, γιατί δώσατε (επί δημαρχίας σας) το ποσό των 32.000 ευρώ για σύνταξη προμελέτης που, με βάση τις ημερομηνίες, έχει λήξει (καθότι δεν τηρήθηκαν οι χρόνοι), με αποτέλεσμα σήμερα αυτή να είναι άχρηστη. Επίσης, ακόμα περιμένουμε να μας προσκομίσετε (όπως είχε ζητηθεί από τον κ. Μερκούρη σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου) όλα τα παραστατικά, που αφορούν στο χρηματικό ποσό των 220.000 ευρώ, τα σχετικά με αναθέσεις τεχνικών συμβούλων, όπως και να μας γνωρίσετε σε ποια έργα χρησιμοποιήθηκαν οι τεχνικοί αυτοί σύμβουλοι. Και απ' ό,τι δείχνουν τα πράγματα θα περιμένουμε για πολύ ακόμα.
Σταματήστε, λοιπόν, τη λασπολογία, τα ασύστολα ψεύδη και την κοροϊδία του κόσμου κατά τη συνήθη τακτική σας. Και αφήστε όλους εμάς να κάνουμε αυτά, που εσείς δεν κάνατε όλα αυτά τα χρόνια».