Τρίτη, 08 Δεκεμβρίου 2020 15:20

Καλαμάτα: Μάκαρης κατά δημοτικής αρχής για την διαφημιστική καμπάνια των Χριστουγέννων

Ξεκάθαρη πρόκληση χαρακτηρίζει την απόφαση της δημοτικής αρχής Καλαμάτας να δώσει 10.000 ευρώ στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης “για τη δημιουργία κλίματος αισιοδοξίας και εορταστικής διάθεσης”, ο επικεφαλής του “Ανοιχτού Δήμου” Μανώλης Μάκαρης.

Και καλεί τη δημοτική αρχή πάραυτα να την αποσύρει και τις μειοψηφίες να την καταψηφίσουν.
Το θέμα της διάθεσης των 10.000 ευρώ σε τοπικά μέσα αναμένεται να συζητηθεί και να εγκριθεί στην αυριανή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.
Ειδικότερα, ο Μαν. Μάκαρης δηλώνει: “Σε μια περίοδο βαθιάς υγειονομικής και οικονομικής κρίσης και με δεδομένη την παράταση του lockdown έως τις 7/1/2021, αποτελεί ξεκάθαρη πρόκληση η απόφαση της δημοτικής αρχής Καλαμάτας να δώσει 10.000 ευρώ στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης «για τη δημιουργία κλίματος αισιοδοξίας και εορταστικής διάθεσης, για να προβληθεί το δημοτικό κοινωνικό έργο και οι δράσεις που αφορούν τις εορτές, για την καλλιέργεια εορταστικού κλίματος στο σπίτι και για να γίνει παρουσίαση της πόλεως της Καλαμάτας και του εορταστικού διάκοσμου αυτής».
Η δημοτική αρχή οφείλει πάραυτα να αποσύρει τη συγκεκριμένη εκτός τόπου και χρόνου εισήγηση, οι δε παρατάξεις της αντιπολίτευσης οφείλουν να πάρουν ξεκάθαρη θέση καταψηφίζοντας τη συγκεκριμένη εισήγηση”.