Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2020 17:13

Τριφυλία: 69 μικροί καλλιτέχνες στον διαγωνισμό Χριστουγεννιάτικης Κάρτας Ευχών (φωτογραφίες)


Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού Χριστουγεννιάτικης Κάρτας Ευχών με θέμα «Αισιόδοξα Χριστούγεννα 2020» γνωστοποίησε η Κοινοφελής Επιχείρηση Παιδείας Πολιτισμού του Δήμου Τριφυλίας.

Σε αυτόν έλαβαν μέρος συνολικά 69 μικροί καλλιτέχνες.
Η κριτική επιτροπή αποτελείτο από τις: Πέρσα Παρίσσου ζωγράφο από τα Φιλιατρά, Ιζαμπέλα Μπάχμαν ζωγράφο από την Κυπαρισσία, Χριστίνα Φωτοπούλου πτυχιούχο Εικαστικών Τεχνών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών στην κατεύθυνση της Ζωγραφικής – εκπαιδευτικό. Τα μέλη επέλεξαν δύο έργα ανά ηλικιακή κατηγορία και στο σύνολο 8 νικητές. Αυτοί είναι οι: ηλικιακή ομάδα 4 - 6: Γεωργία Γλαροπούλου του Ελευθερίου - 4 ετών από το Α’ Νηπιαγωγείο Γαργαλιάνων, Μαριβέλα
Τσερβανάκου του Αγκίμ – 5 χρονών από το Νηπιαγωγείο Καλού Νερού. Ηλικιακή ομάδα 6 - 8: Ναταλία Κουμανζέλη του Κωνσταντίνου – 6 ετών από το Β’ Δημοτικό Σχολείο Κυπαρισσίας, Σταυρούλα Μιχαλακακοπούλου του Γεωργίου – 6 ετών από το Β’ Δημοτικό Φιλιατρών. Ηλικιακή ομάδα 8 - 10: Νικόλαος Ψιλόπουλος του Αθανασίου – 8 ετών από το Γ’ Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών, Αγγελική Λυγγουνού του Αντωνίου – 8 ετών από το Β’ Δημοτικό Φιλιατρών. Ηλικιακή ομάδα 10 - 12: Αιμιλία Γαβρίλη του Θεοδώρου – 11,5 ετών από το Γ’ Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών, Βασίλειος
Αντωνόπουλος του Κωνσταντίνου – 11 ετών από το Β’ Δημοτικό Κυπαρισσίας. Τα επιλεγμένα έργα θα ταξιδέψουν και θα μεταφέρουν τις ευχές της χρονιάς, είτε σε έντυπη μορφή, είτε ως e-card ηλεκτρονικά σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Θα συνοδεύσουν τα πακέτα αγάπης για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι που θα προσφέρει ο Δήμος σε οικογένειες και τέλος θα προβάλλονται στις γιγαντοοθόνες του Δήμου τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Το βραβείο των νικητών είναι ένα τάμπλετ και το βαλιτσάκι του μικρού ζωγράφου. Οι νικητές θα λάβουν τα βραβεία τους σε ειδική τελετή πριν τα Χριστούγεννα, ενώ όλοι οι μικροί ζωγράφοι θα λάβουν έπαινο συμμετοχής.