Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013 08:17

Ανακοίνωση του Δήμου Μεγαλόπολης: «Αθλια συκοφαντία από το Σπ. Τσιριγώτη»

Γράφτηκε από την 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ανακοίνωση του Δήμου Μεγαλόπολης: «Αθλια συκοφαντία από το Σπ. Τσιριγώτη»

"Για άθλια, προκλητική και χυδαία επίθεση ψεύδους, για συκοφαντία που στόχο δεν έχει μόνον τη δημοτική αρχή, αλλά την ίδια την τοπική κοινωνία μας», καταγγέλλει ο Δήμος Μεγαλόπολης τον επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Σπύρο Τσιριγώτη. Μάλιστα, σε ανακοίνωση του δήμου σημειώνεται ότι «το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει στην νομική προστασία του δήμου, κυρίως δε για την προστασία της τιμής και της αξιοπρέπειας των συμπολιτών μας".

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «με αφορμή έρευνα της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης (Μ.Κ.Ο.) "Ελληνική Διαφάνεια-Ελλάς", περί "μικροδιαφθοράς" στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα και κάποια δημοσιεύματα σε τοπικό και πανελλήνιο επίπεδο, σημειώθηκε στις 22/03/2013 μια απροκάλυπτη επίθεση, μέσω σχετικής ανακοίνωσης, από τον κ. Σπ. Τσιριγώτη, επικεφαλής της παράταξης "Δημοτική Αναγέννηση" κατά της δημοτικής αρχής αλλά και της τοπικής κοινωνίας».  

Στην ίδια ανακοίνωση του Δήμου Μεγαλόπολης αναφέρεται: «Με βάση τα παραπάνω και ύστερα από τη συζήτηση που έγινε κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 27 Μαρτίου για το θέμα αυτό, προέκυψε, χωρίς καμία αμφιβολία, ότι:  Σε καμία περίπτωση δεν παρερμηνεύθηκαν οι ισχυρισμοί και οι καταγγελίες του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, αλλά αντίθετα αποτελούν συγκεκριμένη και συνειδητοποιημένη τακτική που συνηθίζει να ασκεί επί πολλά χρόνια.  Η "Δημοτική Αναγέννηση", διά της ανακοίνωσής της, παρερμήνευσε εσκεμμένα το περιεχόμενο της έρευνας και τα συμπεράσματα αυτής, για να επιτεθεί στη δημοτική αρχή και την κοινωνία μας. Τα κίνητρα του επικεφαλής της είναι προσωπικά και ιδιοτελή, σε μια προσπάθεια ίσως να «"συμψηφισθούν" ιδίες ανακολουθίες και παρεκτροπές. Με περισσή υποκρισία και αναλγησία στρέφεται ευθέως εναντίον του Δήμου Μεγαλόπολης και των εργαζομένων του, αλλά και εναντίον των εργαζομένων στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα της περιοχής μας. 

Πρόκειται εν τέλει για μια άθλια, προκλητική και χυδαία επίθεση ψεύδους, μια συκοφαντία που στόχο δεν έχει μόνον τη δημοτική αρχή, αλλά την ίδια την τοπική κοινωνία μας. Ολη αυτή η επιχείρηση κατασυκοφάντησης, δυστυχώς για τον εμπνευστή της και τα φερέφωνά του, πέφτει στο κενό για μια ακόμη φορά… Η απάντηση του προέδρου της Public Issue, της εταιρείας που διεξήγαγε την έρευνα για λογαριασμό της Μ.Κ.Ο. "Διεθνής Διαφάνεια-Ελλάς",  είναι κόλαφος για τη μείζονα μειοψηφία και τον επικεφαλής της. 

Επειδή, η συγκεκριμένη επίθεση κατά του δήμου από το ίδιο πρόσωπο είναι πολύ σοβαρή και απαξιώνει όλη την κοινωνία μας, επειδή είναι άδικη, ψεύτικη και έντονα προσβλητική, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να προχωρήσει στη νομική προστασία του δήμου, κυρίως δε για την προστασία της τιμής και της αξιοπρέπειας των συμπολιτών μας. Καιρός είναι κάθε κατεργάρης να καθίσει στον πάγκο του. Καιρός είναι να πάψει η αρρωστημένη αναμέτρηση και η μεσαιωνικής έμπνευσης προσπάθεια εξόντωσης της άλλης άποψης. Ενα είναι σίγουρο. Δεν υπάρχουν διεφθαρμένες κοινωνίες. Διεφθαρμένες πολιτικές και συνειδήσεις υπάρχουν!».

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER