Τετάρτη, 06 Οκτωβρίου 2021 21:23

Καλαμάτα: Ο Θαν. Βασιλόπουλος για τα αρχαία της Υπαπαντής

 

Την έκπληξή του για το γεγονός ότι έχει γίνει τόσο θέμα με τον αποκλεισμό των μειοψηφιών από την επιτροπή παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης για την ανασκαφή των αρχαίων της Υπαπαντής εξέφρασε ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας.

Δήλωσε ότι ο ίδιος, ως πρόεδρος της επιτροπής, δεν έχει σκοπό να λείψει από καμία συνεδρίαση και ανέφερε πως “όποιος θέλει να συμμετέχει, η πόρτα είναι ανοιχτή”. Είπε πως “ό,τι έχω αναφέρει το τηρώ” και παρατήρησε ότι “διαθέσαμε και χρήματα, παρότι δεν συμφωνούμε με το ανασκαφικό έργο στη Χρυσοστόμου Θέμελη. Σεβόμαστε τις αποφάσεις”.

Για τη μικροψυχία και τον ρεβανσισμό για τα οποία τον κατηγόρησε η παράταξη Κοσμόπουλου, δήλωσε “δεν θα απαντήσω, δεν περίμενα να το ακούσω”.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο κ. Βασιλόπουλος απέρριψε το αίτημα του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Βασίλη Κοσμόπουλου (που το υποστήριξαν κι άλλες παρατάξεις μειοψηφιών) να είναι αναπληρωτής του στην επιτροπή παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης υπουργείου Πολιτισμού - Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Καλαμάτας, για την ανασκαφή των αρχαίων στην πλατεία Υπαπαντής.