Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 20:34

Ο Δριμής για τη φωτιά στο Αλιμάκι

Για ντροπή κάνει λόγο ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Συνεργασίας» Δημήτρης Δριμής για το θέμα της φωτιάς στην παράνομη χωματερή στο Αλιμάκι.

Με σαφές αλληγορικό ύφος μιλά για «αυτανάφλεξη» Νοέμβριο μήνα. Ενώ μιλά και για τις συνέπειες που έχει για τους ανθρώπους, το περιβάλλον και την περιοχή. Χαρακτηριστικά ο κ. Δριμής τονίζει:

“Αλλη μια «αυτανάφλεξη» στο Αλιμάκι. Οι υψηλότατες (!) θερμοκρασίες του Νοεμβρίου, σε συνδυασμό με τη μηδενική (!) υγρασία και ξηρότητα της περιόδου φαίνεται πως προκάλεσαν άλλη μια «αυτανάφλεξη» των σκουπιδιών στην παράνομη χωματερή στο Αλιμάκι.

Οι συνέπειες της «αυτανάφλεξης» είναι προφανείς. Επιβάρυνση της ανθρώπινης υγείας, μόλυνση του περιβάλλοντος, υποβάθμιση της αγροτικής παραγωγής, αλλά και μείωση του όγκου των σκουπιδιών.

Οι κάτοικοι δικαίως διαμαρτύρονται. Περιμένουν, βέβαια, κάτι να κάνει ο κ. δήμαρχος, για την αντιμετώπιση των ακραίων καιρικών συνθηκών που προκαλούν το φαινόμενο της «αυτανάφλεξης». Μέχρι τότε, ελπίζουμε η πυροσβεστική και τα μηχανήματα του δήμου να βρίσκονται στο χώρο και να σβήσουν, επιτέλους, τη φωτιά.

Ντροπή!”.