Τρίτη, 28 Δεκεμβρίου 2021 08:45

Παρατείνεται η θητεία των 7 αντιδημάρχων Καλαμάτας 

 

Με νέα του απόφαση ο δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος παρατείνει τη θητεία των 7 αντιδημάρχων με τις αρμοδιότητες που τους έχουν εκχωρηθεί, έως τις 9 Ιανουαρίου 2022, ημέρα που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι δημαιρεσίες, οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την ημέρα αυτή είναι πιθανόν να ανακοινωθεί κάποια αλλαγή στα πρόσωπα των αντιδημάρχων, παρά τον περιορισμένο αριθμό δημοτικών συμβούλων, για να αναλάβουν θέσεις ευθύνης.

Να υπενθυμίσουμε ότι οι 6 έμμισθοι αντιδήμαρχοι είναι: Νίκος Μπασακίδης - Νέων Εργων, Πολεοδομίας, Προγραμματισμού και Τουρισμού. Σαράντος Μαρινάκης - Οικονομίας, Δημοτικής Περιουσίας και Πρόνοιας. Γιώργος Φάβας - Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αγροτικής Ανάπτυξης και ΚΕΠ. Γιάννης Μπάκας - Περιβάλλοντος, Διαχείρισης Απορριμμάτων και Οχημάτων. Δημήτρης Μαστραγγελόπουλος - Συντήρησης Υποδομών. Αναστάσης Σκοπετέας (από το συνδυασμό της Ελένης Αλειφέρη) - Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας και Εθελοντισμού.

Αμισθος αντιδήμαρχος είναι ο Γιάννης Ζαφειρόπουλος (ανεξαρτητοποιηθείς από το συνδυασμό της Μαρίας Οικονομάκου) - Πολιτικής Προστασίας, Συγκοινωνιακού Εργου και Κυκλοφοριακής Αγωγής.