Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022 16:55

Συστράτευση για το δρόμο Καλό Νερό - Τσακώνα

 

 

Με μοναδικό θέμα τον οδικό άξονα Καλό Νερό -Τσακώνα συνεδρίασε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας, μετά από αίτημα 18 δημοτικών συμβούλων.

«Μας έχουν ανησυχήσει όσα έχουν ακουστεί σε διάφορες δηλώσεις» τονίστηκε χαρακτηριστικά από τον Γιάννη Αδρακτά, που εξήγησε το λόγο που ζήτησαν τη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κοινή τοποθέτηση από όλους ήταν ότι ο δρόμος αυτός είναι ιδιαίτερης σημασίας και πρέπει να γίνει. Αντιπαραθέσεις όμως υπήρξαν για το τι έχει πράξει ο καθένας σε αυτή την κατεύθυνση, με τα περισσότερα πυρά να στρέφονται κατά του περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και την πρότασή του για τον οδικό άξονα Αρχαία Ολυμπία - Μεγαλόπολη, καθώς όπως τονίστηκε ο συγκεκριμένος δρόμος αποδυναμώνει την πρόταση της Τριφυλίας.

Παρόντες στη συνεδρίαση ήταν οι βουλευτές Μίλτος Χρυσομάλλης, Περικλής Μαντάς, Αλέξης Χαρίτσης (με τηλεδιάσκεψη), ενώ με επιστολή τοποθετήθηκαν ο Γιάννης Λαμπρόπουλος και ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας. Επίσης το «παρών» έδωσαν και τοποθετήθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Καπέλιος και ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα Πελοπόννησος” Πέτρος Τατούλης.