Τετάρτη, 06 Απριλίου 2022 11:15

Δριμής κατά δημοτικής αρχής για Καλό Νερό - Τσακώνα

Η δημοτική αρχή Τριφυλίας είναι απούσα σε ό,τι αφορά το δρόμο Πύργος - Καλό Νερό - Τσακώνα, σημειώνει ο Δημήτρης Δριμής με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ηλεία για την έναρξη των εργασιών τού Πάτρα - Πύργος.

Αναλυτικά ο κ. Δριμής αναφέρει: «Ο πρωθυπουργός κήρυξε την έναρξη των εργασιών του αυτοκινητόδρομου Πάτρα - Πύργος, από το εργοτάξιο της Αμαλιάδας. Έφυγε από την Ηλεία χωρίς να αναφερθεί και να αναλάβει κάποια δέσμευση για το δρόμο Πύργος - Καλό Νερό - Τσακώνα, που αφορά την Τριφυλία, τη Μεσσηνία ολόκληρη. Και μας αφορά καθώς η κατασκευή του δρόμου θα άρει την απομόνωση και θα συμβάλει στην αναπτυξιακή - τουριστική ώθηση της Τριφυλίας και στην οδική ασφάλεια και προστασία της ανθρώπινης ζωής. Η δημοτική αρχή Τριφυλίας όμως απουσίαζε αδικαιολόγητα από την Αμαλιάδα και δεν έθεσε το θέμα της ολοκλήρωσης του δρόμου στον κ. Μητσοτάκη, όπως θα όφειλε. Η απόφαση δε του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας, που ελήφθη στις 18 Φεβρουαρίου και αφορά στη διεκδίκηση της κατασκευής του οδικού άξονα Καλό Νερό - Τσακώνα, δεν έχει ακόμα (45 ημέρες από τη λήψη της) αναρτηθεί κατά παράβαση του κώδικα και κάθε δεοντολογίας. Την καθαρογράφετε και την «χτενίζετε» ακόμα κ. πρόεδρε;
Η απραξία και η αφωνία τού κατά τα άλλα λαλίστατου δημάρχου και των συνοδοιπόρων το, για το δρόμο Πύργος - Καλό Νερό - Τσακώνα είναι ομολογία ανικανότητας και αδιαφορίας. Ο δημόσιος λόγος και οι πρακτικές τους βλάπτουν σοβαρά την Τριφυλία και την αυτοδιοίκηση. Ζημιώνουν το δήμο καθημερινά.
ΥΓ: Με κείμενό μου (τοπικά μέσα ενημέρωσης 18/3/2022) με τίτλο «Πού “χάθηκε” η απόφαση για το δρόμο Καλό Νερό - Τσακώνα;» κατήγγειλα τη δημοτική αρχή για το γεγονός της μη ανάρτησης και μη προώθησης της αναφερόμενης απόφασης του Δ.Σ. Απαντούν με τις παραλείψεις τους. Ελάχιστοι. Αδιάφοροι. Απόντες».