Κυριακή, 17 Απριλίου 2022 22:38

Συστάσεις για τα ογκώδη απορρίμματα από τον Δήμο Πύλου - Νέστορος

Να εναποθέσουν τα ογκώδη απορρίμματα (έπιπλα, στρώματα, κ.ά.) που έχουν προς αποκομιδή πλησίον των κάδων έως και τη Μεγάλη Τρίτη, παρακαλεί τους δημότες του ο Δήμος Πύλου - Νέστορος.

Και αυτό καθώς λόγω των αργιών του Πάσχα, δεν θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια για τα ογκώδη αντικείμενα μέχρι την Τρίτη του Πάσχα 26 Απριλίου.
Ο δήμος επισημαίνει ότι “σκοπός μας είναι να μην παρατηρηθούν φαινόμενα διασποράς των απορριμμάτων στο οδόστρωμα, ώστε να διατηρηθεί η καθαριότητα των οδών και των κοινόχρηστων χώρων του δήμου και να διασφαλισθεί η δημόσια υγεία των δημοτών”.
Ο Δήμος Πύλου - Νέστορος καλεί “τους πολίτες να επιδείξουν αυξημένο αίσθημα ευθύνης, καθώς οι εργαζόμενοι στον τομέα της Καθαριότητας πασχίζουν καθημερινά, ώστε όλοι οι δημόσιοι χώροι να είναι καθαροί. Η συμβολή των πολιτών -μέσα και από τη δική τους υπεύθυνη στάση- στην προσπάθεια αυτή, παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε, συνιστά μια έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης προς τους εργαζόμενους σε αυτόν τον δύσκολο τομέα”.
Τέλος, ξεκαθαρίζει ότι “σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τα ανωτέρω, θα βρεθούμε στη δυσάρεστη θέση επιβολής των προβλεπόμενων από τη νομοθεσία κυρώσεων”.