Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2022 10:00

Καλαμάτα: Εκλεισε για ασφαλτόστρωση η Πλαστήρα

Εκλεισε χθες η οδός Πλαστήρα στη Δυτική Παραλία Καλαμάτας, για να γίνουν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και να ολοκληρωθεί το έργο της ανάπλασης.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το δήμο, ξεκίνησαν οι εργασίες της γ’ φάσης που περιλαμβάνουν την κατασκευή οδοστρωσίας και των ασφαλτικών σε όλο το μήκος της οδού και στο σύνολο του κυκλοφορούμενου πλάτους.

Το έργο της ανάπλασης της οδού Πλαστήρα επισκέφθηκε χθες ο δήμαρχος Θαν. Βασιλόπουλος κι ενημερώθηκε για τον προγραμματισμό ολοκλήρωσης των εργασιών.

Σύμφωνα με τις ρυθμίσεις που ισχύουν για ένα μήνα, έως τις 18 Οκτωβρίου τουλάχιστον, η κυκλοφορία από και προς τον Κορδία θα ακολουθεί την παράκαμψη μέσω της Νέας Εισόδου Καλαμάτας, στη συνέχεια στον κόμβο της Διασποράς, στον παραποτάμιο δρόμο του ποταμού Αρι και στον παραλιακό δρόμο της περιοχής.

Η κυκλοφορία των καθέτων οδών που πραγματοποιείται αποκλειστικά από την οδό Πλαστήρα και η κυκλοφορία προς τις παρόδιες ιδιοκτησίες, θα εξυπηρετούνται κατ’ εξαίρεση μέσω της οδού Πλαστήρα με τοπικές συνδέσεις και διόδους που θα εξασφαλίσει ο εργολάβος.