Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 21:22

Συνάντηση προέδρων κοινοτήτων Τριφυλίας - Συζητούν συμπόρευση στις δημοτικές εκλογές

Την πρώτη τους συνάντηση πραγματοποίησαν πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων της Τριφυλίας σε συνέχεια του καλέσματος που είχε γίνει για κοινή συμπόρευση των προέδρων εν όψει αυτοδιοικητικών εκλογών, ώστε και τα χωριά να αποκτήσουν φωνή στο Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας.

Στην πρώτη συνάντηση που έγινε στην Κεφαλόβρυση της Δ.Ε. Αετού συμμετείχαν οι Γρηγόρης Παπαδόπουλος, Τάσος Βουδούρης, Αθανασία Βαβούρη, Βασίλης Βουδούρης, Τάκης Καραγιάννης, Γιάννης Γαλάνης, Περικλής Κανελλόπουλος και Γιώργος Τσακανίκας.
Σε σχετική ανακοίνωση του προέδρου της Τ.Κ. Κεφαλόβρυσης Περικλή Κανελλόπουλου τονίζεται: «Η φθινοπωρινή σύναξις των προέδρων! Η αρχική σκέψη οι κοινότητες να αποκτήσουν φωνή, να ακουστούν, αρχίζει να συνειδητοποιείται από τους προέδρους και σαν αναγκαιότητα πλέον οι συζητήσεις συνεχίζονται! Στη χθεσινοβραδινή συνάντηση η απόλυτη ομοφωνία των απόψεων έφερε τη δημιουργία μιας πρώτης άτυπης επιτροπής, με στόχο την επόμενη διευρυμένη συνάντηση σε λίγο καιρό, ώστε όλο και περισσότεροι πρόεδροι να γίνουν κοινωνοί της ενιαίας δράσης μας. Επίσης συζητήθηκε και η αναγκαιότητα δημιουργίας ενός Δικτύου Κοινοτήτων Τριφυλίας, που με τις παρεμβάσεις του θα κοινοποιεί τα θέματα των χωριών μας. Η επαφή μεταξύ μας θα συνεχιστεί και θα διευρυνθεί και με άλλους προέδρους, κοινοτικούς συμβούλους και ενεργούς κατοίκους των χωριών μας. Σας περιμένουμε να ακούσουμε και τη δική σας γνώμη!».