Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 23:17

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ στη Μεσσήνη

Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ θα υλοποιήσει την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη ο Δήμος Μεσσήνης.

Τα είδη που θα διανεμηθούν στις οικογένειες είναι: είδη παντοπωλείου, κρέας, τυριά, μαναβική και είδη βασικής υλικής συνδρομής.

Η διανομή θα γίνει από τις 8 π.μ. έως τις 2 μ.μ. στο Δημαρχείο Μεσσήνης και οι ωφελούμενοι θα ειδοποιηθούν με sms για την ημέρα διανομής.
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του ΤΕΒΑ και για το λόγο αυτό οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ ή το ΑΦΜ τόσο του δικαιούχου όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους, καθώς επίσης και την αστυνομική τους ταυτότητα.
Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία ή ΚΕΠ) ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.
Κατά την διανομή κρίνεται απαραίτητη    η χρήση προστατευτικής μάσκας και η τήρηση αποστάσεων, σύμφωνα με τις υγειονομικές διατάξεις περί προστασίας από τον Covid-19.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου, στο τηλ. 27223 60150.