Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2022 17:02

Ευχαριστίες Λεβεντάκη για το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών

 

Τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη και τον βουλευτή Μεσσηνίας Μίλτο Χρυσομάλλη ευχαριστεί δημοσίως ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης για την αντιμετώπιση του προβλήματος που υπήρχε με την ιατρική κάλυψη του Κ.Υ. Φιλιατρών.

Πλέον το πρωινό ωράριο για 3 ημέρες την εβδομάδα θα καλύπτεται από ειδικευόμενους γιατρούς του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας και του Κ.Υ. Γαργαλιάνων για διάστημα 3 μηνών μέχρι να καλυφθεί η θέση από μόνιμο γιατρό.

Χαρακτηριστικά ο κ. Λεβεντάκης αναφέρει: «Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες προς τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη για την άμεση ανταπόκριση και διευθέτηση ενός μείζονος θέματος που βάλλει τη Δημοτική Κοινότητα Φιλιατρών, αυτό της έλλειψης ιατρού στο Κέντρο Υγείας. Με απόφαση του ειδικευόμενοι ιατροί του ΕΣΥ του Γ.Ν. Κυπαρισσίας και του Κ.Υ. Γαργαλιάνων θα καλύπτουν εκ περιτροπής για 3 ημέρες την εβδομάδα την κάλυψη του πρωινού ωραρίου, για 3 μήνες μέχρι τη μόνιμη κάλυψη της θέσης από ιατρό. Επιπλέον ευχαριστώ θερμά τον βουλευτή Μεσσηνίας κ. Μίλτο Χρυσομάλλη για την άμεση ανταπόκρισή του, ο οποίος συνέβαλε τα μέγιστα για τη διευθέτηση του προβλήματός μας».

Κ.Μπ.