Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2023 19:51

Καλαμάτα: Δεν θα είναι ξανά υποψήφιος δήμαρχος ο Βασίλης Κοσμόπουλος (βίντεο)

 

Με ένα απόσπασμα από τον "Ανήφορο" του Καζαντζάκη ανακοίνωσε πριν λίγη ώρα στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Βασίλης Κοσμόπουλος την απόφασή του να μην θέσει ξανά υποψηφιότητα για δήμαρχος Καλαμάτας.

"Η χρονιά είναι ιδιαίτερη για μένα, καθώς είναι η τελευταία μου της παρουσίας  μου στα έδρανα του Δημοτικού μας Συμβουλίου, αφού δεν θα είμαι υποψήφιος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Γνωρίζοντας τις δυσκολίες του εγχειρήματος αυτού, εύχομαι καλή δύναμη σε όσους αποφασίσουν να συμμετάσχουν" είπε χαρακτηριστικά.

Νωρίτερα, με αφορμή την πρώτη για το νέο έτος συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, εμφανώς συγκινημένος ευχήθηκε "αγάπη και ειρήνη, που τόσο πολύ την έχουμε ανάγκη, σε όλον τον κόσμο", αλλά και “μία παραγωγική και δημιουργική χρονιά στο Δημοτικό Συμβούλιο, στα συλλογικά όργανα, τα νομικά πρόσωπα και τις υπηρεσίες του δήμου μας", ενώ εξέφρασε την ελπίδα "οι δυσκολίες, που βιώσαμε και εξακολουθούμε να βιώνουμε να μην καταστούν ανασταλτικός παράγοντας για την προώθηση των έργων, που έχει ανάγκη ο δήμος μας".