Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2023 18:41

Βοήθεια για σεισμοπαθείς από Δήμο Δυτικής Μάνης

 

Βοήθεια για τους σεισμοπαθείς κατοίκους της Τουρκίας συγκεντρώνει ο Δήμος Δυτικής Μάνης και καλεί τους δημότες να κάνουν πράξη τα ευγενή αισθήματά τους.

Χαρακτηριστικά αναφέρει ότι “συμμετέχοντας στον πόνο, την αγωνία και τον αγώνα για επιβίωση των συνανθρώπων της γειτονικής μας Τουρκίας που δοκιμάζονται από τους πρόσφατους φονικούς σεισμούς, καλεί και παρακαλεί τους δημότες του να κάνουν πράξη τα ευγενή αισθήματά τους και να παραδώσουν στον δήμο και συγκεκριμένα στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Καρδαμύλης μέχρι και την Παρασκευή 10 του μήνα, ό,τι μπορούν από ρουχισμό και σκεπάσματα, ώστε να αποσταλούν οργανωμένα στους έχοντες την άμεση ανάγκη τους”.

 

ΑΠΙΝΙΔΩΤΗΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΜΠΟΥ

Ακόμα,  ο Δήμος Δυτικής Μάνης ενημερώνει ότι “θέλοντας να προστατέψει την υγεία των αθλητών που αγωνίζονται σε σωματεία του δήμου αλλά και να βοηθήσει τις διοικήσεις των ομάδων, παρέδωσε τη Δευτέρα 6 του μήνα στον εκπρόσωπο της Αθλητικής Ένωσης Αβίας κ. Κουκούτση Γεώργιο έναν απινιδωτή, με την ευχή να μην χρειαστεί ποτέ και για κανέναν αθλητή”.