Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2023 09:39

Διαμαρτυρία για λειτουργία ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στην Χώρα

 

Την έντονη δυσαρέσκειά του για την ελλιπή λειτουργία του ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς στην Χώρα, στο κέντρο της Δημοτικής Ενότητας Νέστορος, εκφράζει το Δημοτικό Συμβούλιο Πύλου - Νέστορος με απόφασή του.

Χαρακτηριστικά παρατηρεί πως “ύστερα από επικοινωνία με το Σύλλογο Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς και την έντονη διαμαρτυρία πολιτών της Δημοτικής Ενότητας Νέστορος, διαπιστώθηκε ότι το ΑΤΜ της Τράπεζας Πειραιώς που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία Χώρας, τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας δεν λειτουργεί σωστά ή δεν έχει επάρκεια χαρτονομισμάτων.

Το ανωτέρω πρόβλημα αναμένεται να κορυφωθεί την άνοιξη, καθώς οι επισκέπτες αυξάνονται λόγω του αρχαιολογικού πλούτου της Χώρας. Επίσης, κάτοικοι και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή αντιμετωπίζουν μεγάλη δυσκολία στις συναλλαγές on line, γεγονός που δυσκολεύει την καθημερινότητα όλων”.

Η δημοτική αρχή προωθεί σχετικό αίτημα στα κεντρικά της Τράπεζας Πειραιώς, το

οποίο συνυπογράφουν οι σύλλογοι που δραστηριοποιούνται στην Χώρα: Εμπορικός, Πολιτιστικός, Λαογραφικός, Σύλλογος των Απανταχού Χωραϊτών “Ο νεομάρτυς Άγιος Δημήτριος”, Καρναβαλικός - Πολιτιστικός Σύλλογος “Η Κοκκάλα”, Ομάδα Παραγωγών Νηλέας”, Ακαδημία Χώρας, Α.Ο. Χώρας “Ο Παπαφλέσσας”, Σύλλογος Γυναικών και το ίδρυμα Κωνσταντίνας Κολοκυθά - Σταματελοπούλου “Αρχαία Πύλος”.​