Κυριακή, 19 Μαρτίου 2023 20:30

Διπλή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας

Διπλή θα είναι η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας την ερχόμενη Τρίτη, μετά την αποτυχία του να συνεδριάσει τις δύο προηγούμενες φορές λόγω έλλειψης απαρτίας.

Η πρώτη συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί για τις 7 το απόγευμα και περιλαμβάνει τα θέματα της συνεδρίασης που δεν έγινε, με κύριο θέμα το τεχνικό πρόγραμμα για το 2023.
Αναλυτικά τα υπόλοιπα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής: Έγκριση χορήγησης 4ης παράτασης της προθεσμίας εκτέλεσης του έργου "Δημοτική οδοποιία Αετού". Έγκριση σχεδίου 1ης τροποποίησης της σύμβασης μεταξύ ΟΤΔ και δικαιούχου και ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Τριφυλίας για την υπογραφή της 1ης τροποποίησης της σύμβασης (μεταξύ ΟΤΔ και δικαιούχου) υλοποίησης της πράξης με τίτλο "Ανάπλαση κύριου οδικού άξονα και πεζοδρομίων πόλης Φιλιατρών (καθαίρεση ασφαλτοτάπητα λόγω βλαβών στο οδικό δίκτυο της πόλης και επανατοποθέτησή του)", προϋπολογισμού 595.245,66 ευρώ και συμβατικού ποσού 427.464,37 ευρώ με ΦΠΑ. Έγκριση 1ης τροποποίησης προγραμματικής σύμβασης με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για το έργο "Φωτισμός Δημοτικού Σταδίου Φιλιατρών" και εξουσιοδότηση στον κ. δήμαρχο για την υπογραφή της. Έγκριση ή μη του πρακτικού της τριμελούς επιτροπής για το άνοιγμα φακέλων προσφορών για τη σύναψη σύμβασης με τραπεζικό ίδρυμα για την τήρηση των χρηματικών αποθεμάτων του Δήμου Τριφυλίας.
Η δεύτερη συνεδρίαση έχει προγραμματιστεί μία ώρα αργότερα, στις 8 το βράδυ, και τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής: Έγκριση 3ου ΑΠΕ και του 2ου ΠΚΤΜΝΕ του έργου "Κατασκευή συνθετικού τάπητα στίβου (ταρτάν) στο Δημοτικό Στάδιο Φιλιατρών". Έγκριση χορήγησης 4ης παράτασης προθεσμίας εκτέλεσης του έργου "Πλακόστρωση καντουνιών Φιλιατρών". Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Τριφυλίας για την υλοποίησης της πράξης "Προμήθεια και εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού γηπέδου Κοπανακίου", όρων και σκοπιμότητας αυτής. Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην επιτροπή παρακολούθησης. Εξουσιοδότηση του κ. δήμαρχου για την υπογραφή της. Έγκριση σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Τριφυλίας για την υλοποίηση της πράξης "Ανακαίνιση αποδυτηρίων κλειστού γυμναστηρίου Γαργαλιάνων", όρων και σκοπιμότητας αυτής. Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στην επιτροπή παρακολούθησης. Εξουσιοδότηση του κ. δήμαρχου για την υπογραφή της. Συγκρότηση επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών Δήμου Τριφυλίας έτους 2023. Έγκριση της αριθ.4/2023 ΑΔΣ του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας με θέμα "Ψήφιση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2023".