Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2023 17:27

Βασιλόπουλος: Σοκαριστική και ντροπιαστική εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας

Για σοκαριστική και ντροπιαστική εικόνα του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, το βράδυ της Δευτέρας, έκανε λόγο ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος κι επέκρινε συμβούλους της μειοψηφίας για την ένταση και τις αντιπαραθέσεις.

Μετέχοντας στη συνεδρίαση του Συμβουλίου με τηλεδιάσκεψη, από το σπίτι του, καθώς έχει νοσήσει με κορονοϊό, ο δήμαρχος δήλωσε ότι “έζησα ένα σοκ, θλίβομαι από την εικόνα”. Επιρρίπτοντας τις ευθύνες σε κάποιους συγκεκριμένους συμβούλους της μειοψηφίας, ανέφερε ότι “παρά τα πολιτικά ψέματα, τη λασπολογία, την προπαγάνδα η συμπολίτευση τους ακούει με σεβασμό, αλλά όταν απαντάει η συμπολίτευση και ακούγονται αλήθειες, διακόπτουν συνεχώς και οχλαγωγούν. Χαθήκαμε στη λασπολογία”.

Την αφορμή για τα πυρά του δημάρχου αποτέλεσε κυρίως η τοποθέτηση του συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Γιάννη Χριστόπουλου, πολιτική με ξεκάθαρα πυρά κατά της δημοτικής αρχής για ρουσφέτια και διορισμούς “ημετέρων”,  προμήθειες από καταστήματα “προσκείμενων”,  ρουσφέτια δίμηνης απασχόλησης των “δικών μας παιδιών”, προσλήψεις στη ΔΕΥΑΚ από το “παράθυρο”, προσλήψεις στα ΚΔΑΠ υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και μελών οικογενειών υποψηφίων στις προηγούμενες εκλογές.

Γ.Σ.