Σάββατο, 08 Απριλίου 2023 20:49

Τζαμουράνης κατά Βασιλόπουλου: “Με δημόσιο χρήμα κάνει προεκλογική καμπάνια”

 

Σοβαρή καταγγελία κατά του δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου για τη χρησιμοποίηση ειδικών συνεργατών του κι εξοπλισμού του δήμου για τον προεκλογικό του αγώνα, έκανε χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο επικεφαλής του “Πρότυπου Δήμου” και υποψήφιος δήμαρχος Βασίλης Τζαμουράνης.

Ειδικότερα, ο κ. Τζαμουράνης κατηγόρησε τον δήμαρχο ότι έχει μετατρέψει το Γραφείο του σε προεκλογικό μηχανισμό του κι έκανε λόγο για χρησιμοποίηση δημοσίων εσόδων για ιδιωτικό όφελος, για προεκλογικούς σκοπούς.

Παρατήρησε ότι τηλέφωνα και ειδικοί συνεργάτες που πληρώνονται με δημόσιο χρήμα, χρησιμοποιούνται κι εργάζονται για την προεκλογική καμπάνια του δημάρχου. Και ανέφερε

την περίπτωση της ευρωβουλευτού Μαρίας Σπυράκη στο Ευρωκοινοβούλιο που είχε επιπτώσεις, και κατηγορήθηκε επίσημα, γιατί χρησιμοποίησε ειδικό συνεργάτη της για άλλο σκοπό από τα καθήκοντά του για τα οποία πληρώνεται.

Ο κ. Τζαμουράνης ρώτησε με ποια σύμβαση ασχολούνται ειδικοί συνεργάτες με την προώθηση του προεκλογικού αγώνα και δήλωσε πως “καταδικάζουμε αυτές τις πρακτικές”, καλώντας τον δήμαρχο να τις σταματήσει.

Σημείωσε ότι “γίνονται με ξεδιάντροπο τρόπο και με αλαζονεία ότι ο δήμος είναι μαγαζί μας” και ξεκαθάρισε πως “αυτή η πρακτική δεν θα γίνει ανεκτή και θα την καταγγείλουμε σε όλα τα επίπεδα”.

Γ.Σ.