Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 11:54

Δήμος Οιχαλίας: Υποψήφια με Γεωργακοπούλου η Μυρτώ-Ευσταθία Σκούντα

Υποψήφια σύμβουλος με τον συνδυασμό της δημάρχου Οιχαλίας Παναγιώτας Γεωργακοπούλου “Δημοτική Ενωση” θα είναι η Μυρτώ-Ευσταθία Σκούντα, κάτοικος Νεοχωρίου Ιθώμης, απόφοιτος Σχολής Φυσικής Αγωγής.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον συνδυασμό της δημάρχου, η κ. Σκούντα είναι μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρίου Ιθώμης και δραστηριοποιείται στο χώρο της οδικής βοήθειας με περιοχές κάλυψης τους νομούς Μεσσηνίας, Ηλείας και Λακωνίας.

Σε δήλωσή της αναφέρει: “Η μεγάλη μου αγάπη για το τόπο μου και ειδικά για τις πολιτιστικές και ιστορικές του παρακαταθήκες, όπως είναι το Γεφύρι της Μαυροζούμενας και η πατρική οικία της Μαρίας Κάλλας, για τις οποίες ευελπιστώ να συμβάλλω τα μέγιστα προς αναπτυξιακή αξιοποίησή τους, καθώς και η αξιόλογη και εποικοδομητική αυτοδιοικητική πορεία της κ. Γεωργακοπούλου, αποτέλεσαν την ώθηση για να είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό της”.

Η δήμαρχος Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου την ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη της, την καλωσόρισε στον συνδυασμό της και τόνισε ότι “ο αγώνας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για τη δημιουργία νέων ευκαιριών ανάπτυξης στην περιοχή μας θα συνεχιστεί και με τη συμμετοχή και άλλων άξιων προσωπικοτήτων της περιοχής, με διάθεση για προσφορά στον τόπο”.