Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 14:34

Δήμος Οιχαλίας: Υποψήφιος με Γεωργακοπούλου ο Θεόδωρος Αλεξόπουλος

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της δημάρχου Οιχαλίας Παναγιώτας Γεωργακοπούλου “Δημοτική Ενωση”, θα είναι ο Θεόδωρος Αλεξόπουλος, από την Κοινότητα Οιχαλίας, επιχειρηματίας ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο των καυσίμων με ιδιόκτητα βενζινάδικα, καθώς και στον χώρο της εμπορίας και ενοικίασης Ι.Χ. αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον συνδυασμό υης δημάρχου, ήταν πρόεδρος της Οιχαλίας την περίοδο 2014 - 2019, μέλος του Τοπικού Συμβουλίου την περίοδο 2010 - 2014 και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος το 2019 με τον συνδυασμό του Σπύρου Αδαμόπουλου.

Σε δήλωσή του ο Θ. Αλεξόπουλος αναφέρει: “Η δήμαρχος κ. Γεωργακοπούλου με ενέπνευσε στο να θέσω υποψηφιότητα, διότι με εκφράζουν η αυθεντικότητα, η ειλικρίνεια, η συνέπεια, η πίστη και οι αξίες της. Ανέκαθεν εξέφραζα την επιθυμία να συμμετέχω ενεργά στα κοινά της περιοχής μου, έχοντας ως απώτερο σκοπό μια Οιχαλία ενωμένη, που θα την διακρίνει η εξωστρέφεια”.

Η δήμαρχος Π. Γεωργακοπούλου αφού τον ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό της, τόνισε ότι “ο αγώνας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για τη δημιουργία νέων ευκαιριών ανάπτυξης στην περιοχή μας θα συνεχιστεί και με τη συμμετοχή και άλλων άξιων προσωπικοτήτων της περιοχής, με διάθεση για προσφορά στον τόπο”.