Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 18:23

Δήμος Οιχαλίας: Υποψήφιοι πρόεδροι με τον Γιάννη Αδαμόπουλο

Τέσσερις υποψηφιότητες προέδρων Κοινοτήτων του Δήμου Οιχαλίας με τον συνδυασμό του “Αναγέννηση Ανω Μεσσηνίας”, ανακοίνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Αδαμόπουλος.

Είναι οι: Αναστάσιος Ασημακόπουλος, πρόεδρος της Κοινότητας Κούβελα. Αντώνης Κούτρης, υποψήφιος πρόεδρος στην Κάτω Μέλπεια. Μαρίνος Σακελλαριάδης, υποψήφιος πρόεδρος στο Δεσύλλα. Γιώργος Τσιοπελάκος, πρόεδρος της Νέδας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την “Αναγέννηση Ανω Μεσσηνίας”:

1) Ο Αναστάσιος Ασημακόπουλος μετά το Γυμνάσιο σπούδασε Οικονομικά και άσκησε το επάγγελμα του οικονομολόγου - συμβούλου επιχειρήσεων. Είναι παντρεμένος με την Αναστασία Διγόνη και έχουν 2 παιδιά τον Ασημάκη, οικονομολόγο και τον Νεκτάριο, επίσης, οικονομολόγο και 4 εγγόνια πτυχιούχους Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων. Είναι έμπειρος στην αυτοδιοίκηση, ήταν υποψήφιος δήμαρχος Κερατσινίου και πρόεδρος στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Τον συνδέει μακροχρόνια φιλία με τον επικεφαλής της παράταξης Γιάννη Αδαμόπουλο.

2) Ο Αντώνης Κούτρης γεννήθηκε το 1972 στην Κάτω Μέλπεια, φοίτησε στο Γυμνάσιο Διαβολιτσίου, είναι παντρεμένος με την Ευθυμία Γκότση και έχει δύο παιδιά, το Μάριο και τη Σοφία. Κατοικεί μόνιμα στην Κάτω Μέλπεια και ασχολείται επαγγελματικά με οικοδομικές εργασίες.

3) Ο Μαρίνος Σακελλαριάδης γεννήθηκε το 1982 στην Αθήνα, τελείωσε Τεχνική Σχολή στην Καλαμάτα με ειδικότητα ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων και εγκαταστάσεων. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Μπαλτά και έχουν μία κόρη, τη Δήμητρα. Εργάστηκε μέχρι το 2016 στην Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών, ενώ από το 2016 είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότης.

Ο ίδιος δήλωσε ότι “αποφάσισα και εγώ να συμπορευθώ ως νέος άνθρωπος, με την "Αναγέννηση Άνω Μεσσηνίας’ και τον Γ., με κοινό στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας. Ζητώ τη στήριξη των συγχωριανών μου, ώστε να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για το χωριό μου”.

4) Ο Γιώργος Τσιοπελάκος γεννήθηκε το 1974, τελείωσε το Λύκειο Μεγαλόπολης, είναι παντρεμένος με την Χριστίνα Τζέμη κι έχουν δύο παιδιά, τη Δήμητρα και την Κατερίνα.

Είναι επιχειρηματίας στον κλάδο των ορθοπεδικών ειδών και διατηρεί ταβέρνα στη Νέδα.

Ο ίδιος δήλωσε ότι “συμπορεύομαι με την ‘Αναγέννηση Άνω Μεσσηνίας’ και τον Γ. Αδαμόπουλο, γιατί διακήρυξαν την ανατροπή στα κακώς κείμενα και την ανάπτυξη του τόπου μας”.