Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 21:54

Δήμος Οιχαλίας: Υποψήφια με Γεωργακοπούλου η Εύη Τζώρτζη

Υποψήφια σύμβουλος με τον συνδυασμό της δημάρχου Οιχαλίας Παναγιώτας Γεωργακοπούλου “Δημοτική Ενωση”, θα είναι η Εύη Τζώρτζη, κόρη του Μίμη Τζώρτζη, από την Κοινότητα Σολακίου.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον συνδυασμό, η Ε. Τζώρτζη εργάζεται ως επισκέπτρια υγείας στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας (πρώην ΙΚΑ), απόφοιτος του Τμήματος Επισκεπτών και Επισκεπτριών Υγείας του Α.Τ.Ε.Ι. Αθηνών και ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος Οιχαλίας το 2014.
Σε δήλωσή της αναφέρει: “Αποτελεί για εμένα μεγάλη χαρά να θέτω υποψηφιότητα με το συνδυασμό της δημάρχου κ. Γεωργακοπούλου. Ως ενεργός πολίτης θεωρώ χρέος μου να παραδώσουμε μια Οιχαλία πιο ισχυρή και ανθρώπινη στη νέα γενιά. Με αυτές τις σκέψεις αποφάσισα να δώσω αυτή τη μάχη στο πλευρό της κ. Γεωργακοπούλου, μιας ακέραιης και αξιόλογης προσωπικότητας που η πορεία της ως δήμαρχος έχει προσφέρει πολλά στον τόπο μας”.
Η δήμαρχος Οιχαλίας κ. Γεωργακοπούλου την ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη της, την καλωσόρισε στο συνδυασμό της και τόνισε ότι “ο αγώνας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για τη δημιουργία νέων ευκαιριών ανάπτυξης στην περιοχή μας θα συνεχιστεί και με τη συμμετοχή και άλλων άξιων προσωπικοτήτων της περιοχής, με διάθεση για προσφορά στον τόπο”.