Κυριακή, 30 Απριλίου 2023 12:15

Δήμος Οιχαλίας: Υποψήφιος με Γεωργακοπούλου ο Χρήστος Τσαμπούρης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό της δημάρχου Οιχαλίας Παναγιώτας Γεωργακοπούλου “Δημοτική Ενωση”, θα είναι ο Χρήστος Τσαμπούρης, κάτοικος Δωρίου, ελεύθερος επαγγελματίας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον συνδυασμό, ο Χρ. Τσαμπούρης, είναι απόφοιτος ΤΕΙ μηχανικός - τεχνικός δομικών έργων, γιος του Γεωργίου Τσαμπούρη που είχε διατελέσει δημοτικός σύμβουλος Δωρίου, από το 1999 έως το 2002.
Σε δήλωσή του ο κ. Τσαμπούρης αναφέρει: “Με μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα τη πρόσκληση της δημάρχου κ. Γεωργακοπούλου να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό της. Αποφάσισα να συστρατευτώ μαζί με την κ. Γεωργακοπούλου, που η προσέγγιση και το όραμά της για τα πραγματικά και τα καθημερινά προβλήματα των συνδημοτών μας, με κάνουν να πιστεύω πως μαζί μπορούμε να πάμε τον Δήμο Οιχαλίας ψηλότερα”.

Η δήμαρχος Οιχαλίας τον ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη του και τον καλωσόρισε στο συνδυασμό της και τόνισε ότι “ο αγώνας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και για τη δημιουργία νέων ευκαιριών ανάπτυξης στην περιοχή μας θα συνεχιστεί και με τη συμμετοχή και άλλων άξιων προσωπικοτήτων της περιοχής, με διάθεση για προσφορά στον τόπο”.