Σάββατο, 17 Ιουνίου 2023 19:56

Δήμος Οιχαλίας: Υποψήφιοι με Γεωργακοπούλου Γκότσης και Παπαδόγιαννης

 

Με τον συνδυασμό της δημάρχου Οιχαλίας Παναγιώτας Γεωργακοπούλου “Δημοτική Ενωση”, θα είναι υποψήφιοι στη Δημοτική Ενότητα Ανδανίας, οι Μιλτιάδης Γκότσης και Γιώργος Παπαδόγιαννης.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον συνδυασμό της δημάρχου:

- Μιλτιάδης Γκότσης, επιτυχημένος επιχειρηματίας, παντρεμένος με την Έμιλυ Σακελλαριάδη, πρώην δημοτική σύμβουλο Οιχαλίας το 2011-2014, με δύο παιδιά, μόνιμος κάτοικος Διαβολιτσίου, ήταν υποψήφιος σύμβουλος στις εκλογές του 2019 με το συνδυασμό του Γιάννη Παπαδόπουλου, 2ος κατά σειρά ψήφων και α’ επιλαχών του συνδυασμού στη Δ.Ε. Ανδανίας.

- Γιώργος Παπαδόγιαννης, πολιτικός μηχανικός και πτυχιούχος χειριστής μηχανημάτων έργου, γιος του αείμνηστου Βασίλη Παπαδόγιαννη, ο οποίος διετέλεσε πρόεδρος της Κοινότητας Διαβολιτσίου για δύο θητείες, παντρεμένος με την Αναστασία Παπαντωνοπούλου με την οποία έχουν αποκτήσει ένα παιδί. Θα είναι για πρώτη φορά υποψήφιος με το συνδυασμό στην Κοινότητα Διαβολιτσίου.

 

Οι δύο υποψήφιοι δήλωσαν:

Μιλτ. Γκότσης: “Σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές, θα είμαι υποψήφιος στη Δ.Ε. Ανδανίας. Η επιτυχημένη πορεία προς επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητας της κ. Γεωργακοπούλου κατά τη διάρκεια της θητείας της, με ωθούν να συστρατευτώ με τον συνδυασμό της, προκειμένου να συνεχιστεί η άξια αυτή πορεία προς όφελος των συνδημοτών μου στο πλευρό της”.

Γ. Παπαδόγιαννης: “Αποτελεί μεγάλη τιμή η πρόσκληση της δημάρχου να είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό της. Είμαι αποφασισμένος να ενώσω τις δυνάμεις μου μαζί με τη δήμαρχο και τους υποψηφίους του συνδυασμού της για να συνεχίσουμε την επιτυχημένη προσπάθεια ανάδειξης και διαχείρισης της καθημερινότητας της περιοχής μας, που ξεκίνησε πριν από τέσσερα χρόνια”.

Η κ. Γεωργακοπούλου τους ευχαρίστησε για την εμπιστοσύνη τους και τους καλωσόρισε στο συνδυασμό της τον κάθε έναν προσωπικά. Ιδιαίτερα τόνισε ότι ο κ. Γκότσης είναι ένας επιτυχημένος, δημιουργικός και άξιος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στην περιοχή του Δήμου Οιχαλίας και σίγουρα η υποψηφιότητά του “θα ωφελήσει την περιοχή μας, διότι με τη θέληση και τη διάθεσή για προσφορά στον τόπο που ήδη είναι αποδεδειγμένη, θα συνδράμει καίρια στην ανάπτυξη του δήμου μας”.