Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2023 18:42

Τριφυλία: Εξι υποψηφίους ανακοίνωσε η Χάιδω Παναγιωτοπούλου

Έξι ακόμη υποψηφίους με το συνδυασμό «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια» ανακοίνωσε η υποψήφια δήμαρχος Τριφυλίας Χάιδω Παναγιωτοπούλου.

Οι 6 υποψήφιοι είναι οι εξής:
Μιχαλαρέα Αγγελική του Διονυσίου και της Μαίρης Νικολοπούλου, υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τη Δ.Ε. Κυπαρισσίας. Είναι εκπαιδευτικός - ειδική παιδαγωγός, διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κυπαρισσίας. Δραστηριοποιείται επίσης στον τομέα του τουρισμού, με τη διοίκηση της τουριστικής οικογενειακής της επιχείρησης. Έχει πλούσια δράση σε επαγγελματικούς και πολιτιστικούς συλλόγους. Είναι μητέρα δύο παιδιών, της Μαρίας - Αγγελικής, απόφοιτης του Ιστορικού και Αρχαιολογικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και του Κωνσταντίνου, γεωπόνου.
Γεωργακόπουλος Παναγιώτης του Αγησιλάου, υποψήφιος στη Δ.Κ. Φλόκας της Δ.Ε. Φιλιατρών. Είναι συνταξιούχος και διαμένει στη Φλόκα Τριφυλίας. Είναι πρόεδρος της Δ.Κ. Φλόκας από το 2014 με πλούσια δράση για τη διατήρηση και ανάδειξη του χωριού αλλά και της γύρω περιοχής. Είναι παντρεμένος με τη Δεληγιάννη Αθανασία, με την οποία έχει αποκτήσει τρεις κόρες.
Γεωργακόπουλος Νικόλαος του Γεωργίου και της Θεοδώρας, υποψήφιος στη Δ.Κ. Πλάτης της Δ.Ε. Φιλιατρών. Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Πλάτη (Καναλουπού). Δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα ως αγρότης, καθώς διαθέτει και πτυχίο ηλεκτρολόγου ΤΕΕ. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Στασινοπούλου, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά.
Αναστασόπουλος Σωτήριος του Ηλία και της Κωνσταντίνας, υποψήφιος στη Δ.Κ. Κυπαρισσίας της Δ.Ε. Κυπαρισσίας. Είναι κάτοικος Κυπαρισσίας, 28 ετών, κατέχει πτυχίο θερμοϋδραυλικού, καθώς και πτυχίο φροντιστή αλόγων. Είναι παντρεμένος με την Ελπίδα Λύρα.
Γεωργακόπουλος Σωτήριος του Αθανασίου και της Γεωργίας, υποψήφιος στη Δ.Κ. Κυπαρισσίας της Δ.Ε. Κυπαρισσίας. Είναι κάτοικος Κυπαρισσίας και δραστηριοποιείται ως ελεύθερος επαγγελματίας.
Γιουρούκης Τραϊανός του Γεωργίου και της Παναγιώτας, υποψήφιος στη Δ.Κ. Κυπαρισσίας της Δ.Ε. Κυπαρισσίας. Είναι 38 ετών και έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Κυπαρισσία. Είναι αστυνομικός και τα τελευταία 9 χρόνια υπηρετεί στο Α.Τ. Τριφυλίας. Είναι παντρεμένος με τη Λαμπροπούλου Ευγενία, με την οποία έχει αποκτήσει ένα παιδί.