Σάββατο, 05 Αυγούστου 2023 18:13

Καλαμάτα: Υποψήφιοι με Βασιλόπουλο Γκλεγκλέ και Λιάππας

 

Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον συνδυασμό του δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου “Δημιουργική Πρωτοβουλία” θα είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας Ελένη Γκλεγκλέ και Λεωνίδας Λιάππας, που έχουν εκλεγεί με τον συνδυασμό της Μαρίας Οικονομάκου.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Θαν. Βασιλόπουλος αναφέρει: “Νέα άτομα καθημερινά ενώνουν δυνάμεις μαζί μας, συμμετέχοντας στο ψηφοδέλτιο νίκης της «Δημιουργικής Πρωτοβουλίας για το Δήμο Καλαμάτας». Για εμάς η συμμετοχή ανθρώπων με όραμα, με ιδέες, με όρεξη να προσφέρουν και να εργαστούν για την επίτευξη των κοινών μας στόχων, αποτελεί την επιτυχία του συνδυασμού μας στις προσεχείς εκλογές. Σήμερα, η «Δημιουργική Πρωτοβουλία» καλωσορίζει στην οικογένειά της, τους δημοτικούς συμβούλους Καλαμάτας και εκ νέου υποψηφίους, Ελένη Γκλεγκλέ και Λεωνίδα Λιάππα”.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν:

Η Ελένη Γκλεγκλέ είναι εκπαιδευτικός και υπηρετεί ως διευθύντρια στο Λύκειο Θουρίας. Από το 2019 έχει εκλεγεί δημοτική σύμβουλος Καλαμάτας. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Αθλητικού Οργανισμού και μέλος του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου. Επίσης, είναι υπεύθυνη διδασκαλίας του Χορευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας “Εν χορώ”.

Ο Λεωνίδας Λιάππας είναι ελεύθερος επαγγελματίας. Από το 2019 έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος. Είναι μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ύδρευσης Καλαμάτας, Μεσσήνης και περιχώρων. Μέλος του Δ.Σ. της Δημοτικής Φιλαρμονικής, του Δ.Σ. της “Διοκλής Α.Ε”. Πρόεδρος της Β’ Λέσχης Φιλίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού. Επίσης, είναι γραμματέας στον Πολιτιστικό Καλλιτεχνικό Σύλλογο Αινούντες.