Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2023 21:54

Στη Λευκή Νύχτα Γαργαλιάνων η Χάιδω Παναγιωτοπούλου

Στη Λευκή Νύχτα των Γαργαλιάνων συμμετείχε η υποψήφια Δήμαρχος Τριφυλίας και επικεφαλής του συνδυασμού «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια», Χάιδω Παναγιωτοπούλου.

Η υποψήφια Δήμαρχος επισκέφτηκε τα εμπορικά καταστήματα της πόλης, έκανε τα ψώνια της και συνομίλησε με καταστηματάρχες και κοινό.

Συμμετέχοντας στη γιορτή, προσφέροντας κεράσματα και χυμούς, οι υποψήφιοι υποδέχτηκαν πολίτες στα γραφεία του συνδυασμού και επικοινώνησαν τις θέσεις τους για το μέλλον της Τριφυλίας.

ΤΡΕΙΣ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Τρεις ακόμη υποψηφίους με το συνδυασμό «Τριφυλία Πρωταγωνίστρια» ανακοίνωσε η υποψήφια Δήμαρχος Τριφυλίας Χάιδω Παναγιωτοπούλου.

Την υποψηφιότητα του Σωτηρόπουλου Ιωάννη του Νικολάου και της Σταμάτας ως υποψηφίου Δημοτικού συμβούλου στη Δ.Ε Κυπαρισσίας.

Ο Σωτηρόπουλος Ιωάννης, με καταγωγή από την Κυπαρισσία , είναι απόφοιτος του Τμήματος Επιστημών Φυσικής αγωγής και αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) Αθηνών με ειδικότητες ,τένις, κολύμβηση. Με πρόσφορα πάνω από 20 χρόνια στον ελληνικό αθλητισμό πήρε την απόφαση να θέσει υποψηφιότητα .Ήταν αθλητής κολύμβησης με διακρίσεις σε πανελλήνιο και τοπικό επίπεδο. Με εμπειρία στην προπονητική κολύμβησης σε διάφορους συλλόγους της Αθήνας και ιδιωτικά κολλέγιο [st.cathrine ,st lawrence, Νηρηίδες] αλλά και στην Κυπαρισσία. Είναι προπονητής Τένις και έχει διατελέσει προπονητής στη Φιλοθέη tennis club , sunny club Πολιτεία και στο Αμερικανικό κολλέγιο Αθηνών και έχει ασχοληθεί με την διεθνή διαιτησία Τένις, με συμμέτοχη Στους Ολυμπιακούς αγώνες στην Αθήνα , 8 φορές στο Wimbledon Grand Slam στο Λονδίνο και σε τουρνουά ATP-WTA 250,500, [ως μέλος της παγκόσμιας ομοσπονδίας τέννις].Σαν υπεύθυνος εθελοντών στο Οργανωτικό κομμάτι , στα Διεθνή τουρνουά Τένις στον Όμιλο Αντισφαίρισης Αθηνών, VOGUE-STATUS ,του ομίλου Λυμπέρη. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει έναρξη επιχείρησης στην Κυπαρισσία στον αθλητικό τομέα. Είναι παντρεμένος με την Χρυσαυγή Κουλούρη με την οποία έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και για τον τόπο μας.

Την υποψηφιότητα της Δρακοπούλου Δήμητρας του Σπυρίδωνα και της Κωνσταντίνας ως υποψήφιας στη Δ.Ε Φιλιατρών.

Η Δρακοπούλου Δήμητρα έχει καταγωγή από τα Φιλιατρά και διαμένει μόνιμα στους Γαργαλιάνους.

Δραστηριοποιείται ως ιδιωτική υπάλληλος σε κατάστημα των Γαργαλιάνων.

Είναι παντρεμένη και μητέρα ενός παιδιού.

Του Κυριαζή Αθανασίου του Αλεξάνδρου και της Χρυσούλας ως υποψηφίου Προέδρου για την Δ.Κ Σιδηροκάστρου της Δ.Ε Αυλώνος.

Ο Κυριάζης Αθανάσιος, κάτοικος Σιδηροκάστρου , έχει μεγάλη παρουσία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση , στα κοινά ενώ είναι και συγγραφέας.

Έχει διατελέσει 12 συνεχόμενα χρόνια Πρόεδρος της Κοινότητας Σιδηροκάστρου , είχε θέσει υποψηφιότητα ως Δήμαρχος Αυλώνος και στις τελευταίες Περιφερειακές εκλογές ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό του κ.Νίκα.

Υπήρξε πρωταθλητής στίβου στον Πανελλήνιο Γ.Σ και επί σειρά ετών υπήρξε αθλητικός παράγοντας σε Σωματεία και Ομοσπονδίες.

Σήμερα είναι Πρόεδρος του Εξ. Λαογραφικού Συλλόγου Σιδηροκάστρου «Δημοσθένης Κάκκαβας».

Δραστηριοποιείται επιχειρηματικά , μαζί με τη σύζυγο του Ιωάννα στο Δικτυακό μάρκετινγκ και στην Εστίαση.

Είναι αποφασισμένος να δώσει όλη του την εμπειρία για την αναδιοργάνωση του Ιστορικού Σιδηροκάστρου και μαζί να βάλουμε την χρυσή πινελιά στην ανάπτυξη της ορεινής Τριφυλίας”.