Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 21:23

Τριφυλία: Η Κατερίνα Τσιγκάνου για το Υδατοδρόμιο Κυπαρισσίας

«Σχεδιάζουν υδατοδρόμιο στην Κυπαρισσία όταν την ίδια ώρα δεν έχουμε ασφαλή δρόμο να πάμε στην Καλαμάτα», τονίζει η υποψήφια Δήμαρχος Τριφυλίας Κατερίνα Τσιγκάνου με αφορμή την προγραμματική σύμβαση Περιφέρειας και Δήμου για τη συγκρότηση του φακέλου.

Σχετικά αναφέρει «Εγκρίθηκε η σύναψη σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Πελοποννήσου και Δήμου Τριφυλίας για τη συγκρότηση του απαιτούμενου φακέλου για την προώθηση της δημιουργίας υδατοδρομίου στην Κυπαρισσία.
Σχεδιάζουν υδατοδρόμιο στην Κυπαρισσία όταν την ίδια ώρα δεν έχουμε ασφαλή δρόμο να πάμε στην Καλαμάτα, όταν ολόκληρος ο δήμος έχει Νοσοκομείο και Κέντρα Υγείας υπό διάλυση, όταν σε λίγες μέρες ανοίγουν τα σχολεία και υπάρχουν σχολικά κτίρια που είναι επικίνδυνα, όπως το ΕΠΑΛ Κυπαρισσίας.
Ο λαός της Τριφυλίας στις επικείμενες εκλογές να τιμωρήσει με τη ψήφο του όλους αυτούς που έχουν προτεραιότητα τα κέρδη των λίγων επιχειρήσεων και όχι τις ανάγκες των πολλών. Να στηρίξει μαζικά τους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια».