Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 17:43

Καλαμάτα: Επισκέψεις Βασιλόπουλου σε δημόσιες υπηρεσίες και δομές υγείας

 

Δημόσιες υπηρεσίες και δομές υγείας επισκέφθηκε προχθές, ο δήμαρχος Καλαμάτας και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του “Δημιουργική Πρωτοβουλία”.

Ακόμα, είχε συναντήσεις με πολίτες σε γειτονιές της πόλης και εκπροσώπους της ιατρικής κοινότητας.

Αρχικά, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στη ΔΟΥ Καλαμάτας, ενώ ακολούθησαν επισκέψεις και συζητήσεις με τις διοικήσεις και εκπροσώπους εργαζομένων στο νοσοκομείο, το Κέντρο Υγείας και στις διοικητικές υπηρεσίες του ΕΦΚΑ Καλαμάτας.

Το απόγευμα, ο κ. Βασιλόπουλος, μίλησε σε συγκέντρωση πολιτών στην πλατεία Ομήρων Γερμανίας (Τσώλη) και αργότερα σε συγκέντρωση που οργανώθηκε στην περιοχή του πατρικού του σπιτιού στην Αγία Τριάδα. Ο δήμαρχος αναφέρθηκε στο έργο που έχει υλοποιηθεί από τη δημοτική αρχή και στο πρόγραμμα του συνδυασμού του για την επόμενη αυτοδιοικητική περίοδο. Μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα θέματα καθημερινότητας και στα έργα που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων σε γειτονιές της Καλαμάτας, ενώ απάντησε και σε ερωτήσεις πολιτών.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο κ. Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους, είχε εποικοδομητικές συζητήσεις με τους προέδρους και μέλη των Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου και του Οδοντιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, όπου, μεταξύ άλλων, επιβεβαιώθηκε η αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια μεταξύ του δήμου και της ιατρικής κοινότητας της περιοχής.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σήμερα Πέμπτη οι συναντήσεις του δημάρχου και εκ νέου υποψηφίου δημάρχου Θαν. Βασιλόπουλου, θα συνεχιστούν με φορείς της πόλης.

Συγκεκριμένα, στις 10.30 το πρωί στο Κεντρικό Λιμεναρχείο, στις 11 στο Τελωνείο, στις 11.30 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας, στις 12.30 στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας και στη 1.30 το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο Καλαμάτας.