Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 10:00

Συνεχίζονται οι περιοδείες Βασιλόπουλου σε γειτονιές της Καλαμάτας

 

Γειτονιές και κεντρικά σημεία της Καλαμάτας επισκέφθηκε, χθες και προχθές. ο δήμαρχος Καλαμάτας κι εκ νέου υποψήφιος - επικεφαλής της “Δημιουργικής Πρωτοβουλίας”, συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού του.

Συνομίλησε με πολίτες και διένειμε το προεκλογικό πρόγραμμα της “Δημιουργικής Πρωτοβουλίας”.

Ειδικότερα, την Τρίτη ο Θαν.  Βασιλόπουλος με υποψηφίους του επισκέφθηκαν τις οδούς Φαρών, Ακρίτα, Παλαιολόγου και Λακωνικής. “Η αγάπη του κόσμου και η εμπιστοσύνη που μας δείχνουν, μας γεμίζουν με ακόμα μεγαλύτερη ευθύνη, προκειμένου την επόμενη ημέρα να συνεχίσουμε την υλοποίηση του σχεδιασμού μας, με έργα που αλλάζουν τον δήμο μας και βελτιώνουν την ποιότητα ζωής κατοίκων και επισκεπτών”, τόνισε ο δήμαρχος, με αφορμή τις επισκέψεις σε διάφορα σημεία της μεσσηνιακής πρωτεύουσας και την επαφή του με τους πολίτες.

Χθες, Τετάρτη το πρωί, ο Θαν. Βασιλόπουλος, επισκέφθηκε κεντρικές οδούς της πόλης (Αναγνωσταρά, Βασ. Γεωργίου κ.ά.), όπου και συνομίλησε με πολίτες και επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το σημερινό προεκλογικό πρόγραμμα επισκέψεων του δημάρχου Καλαμάτας είναι:

Από τις 10 το πρωί, Πλάτωνος, Μακεδονίας, Κανάρη, Βασ. Όλγας, Νέδοντος  και Αρτέμιδος.

Το απόγευμα, στις 19.00 Ε.Π.Σ.Μεσσηνίας, στις 19.30 Ν.Ε. ΤΕΕ Μεσσηνίας, στις 20.00 Οικονομικό Επιμελητήριο και 20.30 Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας.