Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 22:20

Η πρώτη συνάντηση της παράταξης Τζαμουράνη

Μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας της ομάδας του στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας πραγματοποίησε την περασμένη εβδομάδα ο Βασίλης Τζαμουράνης, επικεφαλής της παράταξης “Καλαμάτα_Μετά”, που θα αποτελεί τη μείζονα μειοψηφία.

Οπως μας είπε ο Β. Τζαμουράνης, πέρα από τη γνωριμία, ενημέρωσε τους συμβούλους της παράταξής του, που οι μισοί είναι καινούργια πρόσωπα στην αυτοδιοίκηση και στον δήμο, για τον νέο νόμο και τις αλλαγές που φέρνει στον τρόπο λειτουργίας του δήμου, καθώς και για θέματα επιτροπών και νομικών προσώπων. Τους πληροφόρησε για το αίτημα του σημερινού Δημοτικού Συμβουλίου να μην καταργηθούν η Φάρις, η Φιλαρμονική και το νομικό πρόσωπο του Πνευματικού Κέντρου.

Η νέα συνάντηση της ομάδας θα γίνει το πιθανότερο το πρώτο 15νθήμερο του Δεκεμβρίου και αφού ξεκαθαρίσει από την κυβέρνηση με ποια νομικά πρόσωπα θα συνεχίσει ο Δήμος Καλαμάτας τη λειτουργία του.

Την 9μελή ομάδα της παράταξης “Καλαμάτα_Μετά” στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα συγκροτούν ο επικεφαλής της Β. Τζαμουράνης και οι Γιώργος Σωφρονάς, Βασίλης Κανάκης, Κώστας Τσαπόγας, Δημήτρης Φαββατάς, Θανάσης Τσιγαρίδης, Γιάννης Χριστόπουλος του Αντωνίου, Ευγενία Κούβελα - Κάτσαρη και Σπύρος Κ. Χανδρινός.

Γ.Σ.