Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 17:34

Καλαμάτα: Αντικαταστάθηκε αγωγός ύδρευσης στη Σταδίου

 

Λόγω της αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης στο τμήμα της οδού Σταδίου που αναπλάθεται από το έργο της πλατείας 23ης Μαρτίου, έμεινε χωρίς νερό για λίγες ώρες η Καλαμάτα, τη νύχτα της Πέμπτης έως τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον δήμο, άμεσα και δίχως να αντιμετωπιστούν σοβαρά προβλήματα ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στο συγκεκριμένο τμήμα της Σταδίου.

Οι εργασίες, που σκοπό είχαν την αντικατάσταση παλαιού αγωγού με νέο για την παροχή ποιοτικότερου νερού και ανθεκτικότερου δικτύου, έγιναν με αφορμή την εκτέλεση εργασιών για την αναδιάταξη - αναδιαρρύθμιση της πλατείας 23ης Μαρτίου και για το λόγο αυτό είχε προγραμματιστεί διακοπή υδροδότησης στην Καλαμάτα για λίγες ώρες.

Στο έργο βρέθηκε τη νύχτα ο δήμαρχος Θαν. Βασιλόπουλος και παρακολούθησε τις εργασίες αντικατάστασης του παλαιού δικτύου με νέους, σύγχρονους σωλήνες ύδρευσης και βάνες. Την επίβλεψη των εργασιών είχε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Δ. Μαστραγγελόπουλος, ενώ στο σημείο βρισκόταν και ο αντιδήμαρχος Β. Κουτραφούρης.

Η αποκατάσταση της υδροδότησης έγινε κανονικά σύμφωνα με τον προγραμματισμό, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής.