Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 17:12

Συγκρότηση επιτροπών στον Δήμο Καλαμάτας

 

Το Τοπικό Συμβούλιο Πρόληψης Παραβατικότητας και άλλες επιτροπές πρόκειται να συγκροτηθούν σήμερα Τετάρτη, στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας, στις 7 το απόγευμα.

Ειδικότερα, αναμένεται: Να συγκροτηθούν η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, η Επιτροπή Εθελοντισμού, η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας, το Συμβούλιο Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων και η Επιτροπή Ονοματοθεσίας οδών, πλατειών κλπ. Να οριστούν: Εκπρόσωποι του δήμου στη γενική συνέλευση του Αναπτυξιακού Οργανισμού “Αειφόρος Πόλη “ και μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο αυτού. Μέλη στις Διοικούσες Επιτροπές των Α’ και Β’ Λεσχών Φιλίας, Αλληλεγγύης και Πολιτισμού του δήμου. Εκπρόσωποι του δήμου στο Πρωτοβάθμιο Συμβούλιο Θεάτρων και Κινηματογράφων και μέλη στην Επιτροπή Ένταξης δικαιούχων στα προγράμματα Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου και Σίτισης.

Ακόμα, στην αποψινή του συνεδρίαση, μεταξύ άλλων θεμάτων, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας  πρόκειται να συζητήσει και να εγκρίνει την εκμίσθωση υπαίθριων σταθμών αυτοκινήτων (βόρειο και κεντρικό πάρκινγκ) στο Νέδοντα, την παραχώρηση ειδικών θέσεων στάθμευσης ΑΜΕΑ και τον καθορισμό εξόδων παράστασης προέδρου και αντιπροέδρου των Ν.Π.Δ.Δ. του δήμου και αποζημίωσης μελών Διοικητικών Συμβουλίων για τις συνεδριάσεις τους το 2024.