Τετάρτη, 15 Μαϊος 2024 17:12

Υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο στον Δήμο Πύλου - Νέστορος

Υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο στον Δήμο Πύλου - Νέστορος

Ένα ακόμα υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο τύπου πρέσσας, χωρητικότητας 16 κυβικών μέτρων, παρέλαβε προχθές Δευτέρα, ο Δήμος Πύλου - Νέστορος.

Η προμήθεια έγινε, σύμφωνα με την ενημέρωση από τον δήμο, στο πλαίσιο ενίσχυσης του στόλου της Υπηρεσίας Καθαριότητας με μια σειρά νέων αποδοτικών ενεργειακά οχημάτων χαμηλών ρύπων τα οποία θα καλύψουν τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες του δήμου.

Σε σχετική δήλωσή του ο δήμαρχος Πύλου - Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας παρατήρησε πως “με το νέο απορριμματοφόρο σύγχρονης γενιάς, ο δήμος συνεχίζει την αναβάθμιση των υπηρεσιών αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων. Την Δευτέρα 13 Μαΐου τέθηκε σε κυκλοφορία ένα ακόμα απορριμματοφόρο τύπου πρέσσας, χωρητικότητας 16 κυβικών, ως αποτέλεσμα του σχεδιασμού μας για τον εκσυγχρονισμό όλων των υπηρεσιών του δήμου μας.

Υστερα από την παραλαβή ενός ανατρεπόμενου φορτηγού βαρέως τύπου, ενός καδοπλυντηρίου, δύο απορριμματοφόρων τύπου πρέσσας 12 και 16 κυβικών αντίστοιχα, δύο μηχανημάτων έργου και ενός τρακτέρ - πολυμηχανήματος ο τομέας καθαριότητας του δήμου μας ενισχύεται και εκσυγχρονίζεται.

Εργαζόμαστε με μεθοδικότητα, τηρώντας τις δεσμεύσεις μας προς τους δημότες για καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες, ενώ παράλληλα μεριμνούμε για την ασφάλεια των εργαζομένων, τη σωστή διαχείριση των πόρων του δήμου και την εξεύρεση νέων, με σκοπό τη συνεχή εξέλιξη των υπηρεσιών μας”.