Παρασκευή, 24 Απριλίου 2015 14:21

Με εμπόρους των Φιλιατρών συναντήθηκε ο Κατσίβελας

Γράφτηκε από τον
Με εμπόρους των Φιλιατρών συναντήθηκε ο Κατσίβελας

Θέματα που αφορούν την πόλη των Φιλιατρών συζήτησε χθες ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας με τον πρόεδρο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών, στην συνάντηση που είχαν στο Δημαρχείο της πόλης.

Στη συνάντηση, όπου συμμετείχε και ο πρόεδρος της Δ.Κ. Φιλιατρών Παναγιώτης Φαρμάκης, τόσο ο πρόεδρος του Συλλόγου Σταμάτης Τσίγγανος όσο και τα υπόλοιπα μέλη έθιξαν το θέμα της αστυνόμευσης και αναφέρθηκαν στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν με τον αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας κ. Διαμάντη, τονίζοντας ότι το Αστυνομικό Τμήμα Φιλιατρών πρέπει να ενισχυθεί και εκφράζοντας την ανησυχία τους για το μέλλον του. Ακόμη αναφέρθηκαν σε ζητήματα καθαριότητας και κατάστασης του εσωτερικού οδικού δικτύου, με τα πολλά προβλήματα στους δρόμους από τις λακκούβες, για το οποίο ο δήμαρχος είπε ότι έχει δρομολογηθεί έργο για την δημοτική οδοποιία.

Ζητήθηκε ακόμη αξιοποίηση και συντήρηση του παλιού λυκείου Φιλιατρών, καθώς και η αντιμετώπιση των προβλημάτων στην ύδρευση και την αποχέτευση της πόλης. 

Από την πλευρά του ο δήμαρχος άκουσε τους εμπόρους, αναφέρθηκε στις δράσεις που γίνονται από το δήμο και τόνισε ότι γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια.

Κ.Μπ.


NEWSLETTER