Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2016 09:11

Διαψεύδει ο Νίκας τις φήμες για hot spot στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Διαψεύδει ο Νίκας τις φήμες για hot spot στην Καλαμάτα

Ξεκάθαρη απάντηση στις φήμες για τη δημιουργία Κέντρου Καταγραφής Μεταναστών (hot spot) την Καλαμάτα ή σε άλλη περιοχή της Μεσσηνίας, δίνει στην "Ε" ο δήμαρχος Παναγιώτης Νίκας.

«Δεν υπάρχει καμία ένδειξη, καμία ενόχληση για δημιουργία  χώρου υποδοχής και φιλοξενίας στην Καλαμάτα και στο νομό. Και στην περιοχή μας δεν υπάρχει δημόσια έκταση για τη δημιουργία τέτοιου χώρου, ούτε καν η Μπιρμπίτα, που φιλοξενεί τσιγγάνους», παρατήρησε ο κ. Νίκας.

Και πρόσθεσε, απαντώντας στις φήμες, ότι δεν έχει καμία πρόσκληση από τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Πάνο Καμμένο, για συνάντηση στο Πεντάγωνο, για το θέμα αυτό.

Σύμφωνα με τις φήμες, ο δήμαρχος επρόκειτο να συναντηθεί χθες με τον κ. Καμμένο για τη δημιουργία hot spot στην Καλαμάτα, σε δημοτική έκταση, μάλιστα, 40 στρεμμάτων στον Μπουρνιά. Αλλες φήμες ήθελαν τη δημιουργία χώρου για τους πρόσφυγες στο Πολυκλαδικό, στο ΤΕΙ Καλαμάτας ή στο στρατόπεδο του 9ου Συντάγματος Πεζικού, ενώ κυκλοφόρησαν και φήμες που ήθελαν τη δημιουργία hot spot σε άλλους δήμους της Μεσσηνίας, Μεσσήνης, Τριφυλίας ή Πύλου - Νέστορος.

 

Γ.Σ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER