Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019 14:33

Πελοπόννησος: Απέσυρε την υποψηφιότητά του ο Γιώργος Μπουλούκος

 

Οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους επικαλείται ο Συνήγορος του Πολίτη Γιώργος Μπουλούκος, αιτιολογώντας την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος (όπως είχε ανακοινωθεί) με τη "Νέα Πελοπόννησο" του Πέτρου Τατούλη.

Η ταχύτητα και η... τραχύτητα με την όποια όμως έσπευσε να διαψεύσει η "Νέα Πελοπόννησος" όσους αμφισβήτησαν τους πραγματικούς λόγους για τους οποίους έκανε πίσω ο κ. Μπουλούκος, μάλλον έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα - αφού πολλοί άρχισαν να βλέπουν πολιτικά αίτια πίσω από την αλλαγή στάσης του Συνήγορου του Πολίτη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιώργος Μπουλούκος κινδύνευε με διαγραφή από τη Νέα Δημοκρατία αν επέμενε στην υποψηφιότητά του με τη "Νέα Πελοπόννησο", αφού -μεταξύ άλλων- ο βουλευτής Μάκης Βορίδης χαρακτήρισε προδότες όσους δεν στηρίζουν τον υποψήφιο περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Αναλυτικά η δήλωση του Γ. Μπουλούκου:

«Μετά από ώριμη σκέψη αποφάσισα να μη θέσω τελικά υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Οικογενειακοί και επαγγελματικοί λόγοι αυτήν την περίοδο δεν επιτρέπουν την συνέχιση του προσωπικού μου αγώνα. Το ενδιαφέρον μου για την Μεσσηνία παραμένει ενεργό και η "Νέα Πελοπόννησος" διασφαλίζει την προοπτική της. Ευχαριστώ όσους με στήριξαν και είμαι πάντα κοντά τους».