Τρίτη, 02 Απριλίου 2019 20:19

Καλαμάτα: Δεκατρείς νέους υποψήφιους παρουσίασε ο Τζαμουράνης

Δεκατρείς νέους υποψήφιους συμβούλους του συνδυασμού “Πρότυπος Δήμος” -με τους οποίους έφτασε τους 44- παρουσίασε σήμερα ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Βασίλης Τζαμουράνης, στο εκλογικό κέντρο της παράταξης στην οδό Νέδοντος 78.

Ο Β. Τζαμουράνης εξήγησε ότι “Πρότυπος Δήμος” είναι αυτό που στοχεύουν: να μετατρέψουν δηλαδή το δήμο σε πρότυπο, όσον αφορά “την καινοτομία, την ψηφιακή τεχνολογία, τις έξυπνες εφαρμογές, την αποτελεσματική διαχείριση της καθημερινότητας (αγροτική και δημοτική οδοποιία)”. Στάθηκε, ακόμα, στην ανάπτυξη μέσα από την αξιοποίηση των ουσιαστικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας, στον τουρισμό, τον πολιτισμό, τα αγροτικά προϊόντα και τον αθλητισμό. Επεσήμανε την ανάγκη για κοινωνική μέριμνα και αλληλεγγύη στους αδύναμους συμπολίτες, τους ανέργους και τα ΑμεΑ, ενώ αναφέρθηκε στη συνεργασία της Ελληνικής Αστυνομίας με τη Δημοτική Αστυνομία για την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των δημοτών.

Ο υποψήφιος δήμαρχος ανακοίνωσε ότι η παρουσίαση όλων των πτυχών του προγράμματος του συνδυασμού θα γίνει την άλλη Τετάρτη 10 Απριλίου, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας και ώρα 7.30 το απόγευμα.

Οι 13 νέοι υποψήφιοι που παρουσιάστηκαν χθες είναι οι:

1) Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, φαρμακοποιός.

2) Ευαγγελία (Βάλια) Καρυοφίλλη, δικηγόρος με μεταπτυχιακό στο Ευρωπαϊκό Εμπορικό Δίκαιο.

3) Αθανάσιος (Νάσος) Κάτσος, γιατρός, διευθυντής στην Ορθοπαιδική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας.

4) Βίκτωρ Λαζάρου, γιατρός, διευθυντής Ψυχιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας.

5) Μαρία Μαλαπάνη, βοηθός ιατρικών και βιολογικών εργαστηρίων - κτηνοτρόφος.

6) Παναγιώτης Μάραντος, ιδιωτικός υπάλληλος.

7) Αθανάσιος (Νάσος) Μητσέας, πτυχιούχος πολιτικός μηχανικός.

8) Δέσποινα Μπελεχρή, υπάλληλος Cosmote, μέλος της Πανελλήνιας Ενωσης Υπαλλήλων Cosmote.

9) Νικόλαος Μπεχράκης, τεχνολόγος μηχανολόγος μηχανικός – ξυλουργός.

10) Αθανάσιος Μπρούμας, συνταξιούχος ΔΕΗ (Δημοτική Ενότητα Αριος).

11) Εμυ Σπυροπούλου, νηπιαγωγός.

12) Παναγιώτης Χειλάς, διευθυντής σπουδών της Στέγης του Αριστοτέλη, υπεύθυνος επικοινωνίας του συνδυασμού “Πρότυπος Δήμος”.

13) Γιάννης Χριστόπουλος, συνταξιούχος.

Τέλος, ο Β. Τζαμουράνης παρουσίασε και την υποψήφια από τον πρώτο κύκλο παρουσίασης υποψηφίων συμβούλων Αντωνία (Τόνια) Γαδάκη, απόφοιτη Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων - ιδιωτική υπάλληλο, η οποία δεν μπόρεσε να παραστεί στην πρώτη εκδήλωση, που είχε γίνει στο ιστορικό Δημαρχείο Καλαμάτας.

Καταλήγοντας, ο κ. Τζαμουράνης κάλεσε τους δημότες να επισκεφθούν το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού “Πρότυπος Δήμος” (που θα είναι ανοιχτό καθημερινά μεταξύ 9.30 π.μ. και 2.30 μ.μ. και 5.30 με 10 μ.μ.) προκειμένου, όπως είπε, “να ανταλλάξουμε ιδέες, απόψεις και προτάσεις για το αύριο της πόλης και του δήμου μας”.