Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019 15:07

Η Τόνια Κουζή στους Καλαματιανούς της Αττικής

 Εκδήλωση για τους Καλαματιανούς της Αττικής οργανώνει το Σάββατο ο συνδυασμός “Καλαμάτα Τόπος Ζωής” της υποψήφιας δημάρχου Τόνιας Κουζή.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο “Impact Hub Athens” (Καραϊσκάκη 28, Ψυρρή), όπου οι ετεροδημότες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον συνδυασμό και να συζητήσουν τόσο με την επικεφαλής όσο και με στελέχη του συνδυασμού για το πρόγραμμά τους.

 

Βόλτα με το βανάκι

Τη δυνατότητα να κάνουν βόλτα με το βανάκι του δίνει στους πολίτες ο συνδυασμός “Καλαμάτα Τόπος Ζωής”. Ειδικότερα την Παρασκευή 19 Απριλίου το βανάκι θα κάνει δύο δρομολόγια στις 10 το πρωί και στις 7 το απόγευμα και οι θέσεις είναι 5 σε κάθε δρομολόγιο. Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει κατόπιν κλήρωσης. Οι συμμετέχοντες δηλώνουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα που βρίσκεται στον παρακάτω σύνδεσμο: https://toposzois.gr/volta/

Κατά τη διάρκεια της βόλτας οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ελεύθερα ερωτήσεις on the road στην επικεφαλής του συνδυασμού και να ενημερωθούν αναλυτικά για τον κινητό δήμο και το σχέδιο 631.