Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019 14:16

Σε Καλαματιανούς στην Αθήνα μίλησε η Κουζή

Με πλήθος Καλαματιανών αλλά και ανθρώπων που τρέφουν αγάπη για τον τόπο μας, παρουσιάστηκε το σχέδιο 631 από την ομάδα της παράταξης “Καλαμάτα Τόπος Ζωής”, το περασμένο Σάββατο, στο “Impact Hub” στην Αθήνα.

Η υποψήφια δήμαρχος Τόνια Κουζή παρουσίασε ό,τι έχει πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα, τις 120 μέρες από την πρώτη επίσημη εμφάνισή της, ενώ τόνισε την ανάγκη για μια διαφορετική, φρέσκια κι εμπεριστατωμένη ματιά για τον τόπο. Στο τέλος ακολούθησε συζήτηση με τους παριστάμενους με ελπιδοφόρα μηνύματα.

Ακόμα, η “Καλαμάτα Τόπος Ζωής” επισημαίνει προς τους δημότες ότι “δεν σας προσκαλούμε σε εθελοντικές αιμοδοσίες, σε συγκομιδές σκουπιδιών και σε φιλανθρωπικά γκαλά. Την ανθρωπιά μας την δείχναμε χρόνια πριν και θα συνεχίσουμε να την δείχνουμε και μετά τις εκλογές, χωρίς να την επιδεικνύουμε προεκλογικά και να την διαφημίζουμε”. Και παρατηρεί ότι “στις δουλειές μας, στις γειτονιές, στους δρόμους και στις πλατείες, στον κινητό μας δήμο, στις καθημερινές μας επαφές: εκεί θα μας βρίσκετε πάντα”.