Τετάρτη, 22 Μαϊ 2013 11:24

Ο Αρ. Σταθόπουλος πρώτος αντίπαλος για το Φιλ. Μπάμη

Γράφτηκε από τον 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ο Αρ. Σταθόπουλος πρώτος αντίπαλος για το Φιλ. Μπάμη

Μεγάλο ενδιαφέρον εκδηλώνεται από τώρα για το Δήμο Οιχαλίας, από υποψηφίους δημάρχους, για τις εκλογές του 2014, με πρώτο αντίπαλο του σημερινού δημάρχου Φιλ. Μπάμη τον περιφερειακό σύμβουλο και πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας Αρ. Σταθόπουλο.

Στο σημερινό ρεπορτάζ 6 πρόσωπα της αυτοδιοίκησης που έχουν σχέση με την περιοχή, σημειώνουν στην "Ε" την απόφαση και την πρόθεσή τους να θέσουν υποψηφιότητα ή δεν αποκλείουν αυτό το ενδεχόμενο. Είναι ο δήμαρχος Φίλιππος Μπάμης, η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας - πρώην δήμαρχος Μελιγαλά Ελένη Αλειφέρη, ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλίας Σακελλαριάδης και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Σωτήρης Παναγιωτόπουλος (πρώην αντινομάρχης) και Αριστείδης Σταθόπουλος.
Συγκεκριμένα, δήλωσαν:

Φίλιππος Μπάμης
«Θα είμαι υποψήφιος. Δεν έχει ολοκληρωθεί το έργο μας στο δήμο, λόγω και των προβλημάτων της συνένωσης. Δεν είμαι διατεθειμένος να αφήσω ένα έργο που υποσχέθηκα στον εαυτό μου και στους δημότες και θα κάνω προσπάθεια να το ολοκληρώσω. Ο Μπάμης δεν αφήνει τίποτα στη μέση, το ολοκληρώνει».

Ελένη Αλειφέρη
«Είμαι απόλυτα συνδεδεμένη με την περιοχή μου και τους συμπολίτες μου, οι οποίοι για πολλά χρόνια με τίμησαν και με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους. Η αυτοδιοίκηση και οι συμπολίτες μου, μου έδωσαν τη δυνατότητα της δημιουργίας και της κοινωνικής προσφοράς. Οφείλω να είμαι παρούσα, αν κρίνω ότι αυτό είναι αναγκαίο και χρήσιμο για τον τόπο μου».

Ηλίας Σακελλαριάδης
«Αν οι εκλογές διεξαχθούν με ξεχωριστή λίστα υποψηφίων δημάρχων και δημοτικών συμβούλων, θα είμαι υποψήφιος. Αν συγκροτηθεί ομάδα ικανή και απαραίτητα καθαρή, θα είμαι και τότε υποψήφιος».

Παναγιώτης Αλευράς
«Ο αναπτυξιακός προγραμματισμός της Περιφέρειας Πελοποννήσου είναι αρκετά φιλόδοξος. Αρχίζει να αποδίδει. Εχω να επιτελέσω σημαντικό έργο στην Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας και μόνο αυτό με απασχολεί. Δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή δεύτερες σκέψεις για υποψηφιότητες, δεδομένου ότι οι εκλογές είναι πολύ μακριά».

Σωτήρης Παναγιωτόπουλος
«Το ενδιαφέρον για τον τόπο μου δεν έπαψε ποτέ να ισχύει».

Αριστείδης Σταθόπουλος
«Δεν έχω να προσθέσω τίποτα παραπάνω απ’ όσα είπα στην αθλητική εκπομπή "Τρίτο ημίχρονο" στο κανάλι "Μεσόγειος"». Εκεί ο κ. Σταθόπουλος επιβεβαίωσε ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος, όπως είχε πει αρχικά μήνες πριν.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση


NEWSLETTER