Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 22:50

Διαγωνισμός ανακύκλωσης από το ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου

 

Ο ΦοΔΣΑ Πελοποννήσου σε συνεργασία με την εταιρεία ΤΕΧΑΝ Α.Β.Ε.Ε διοργανώνει διαγωνισμό ανακύκλωσης που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της φετινής έκθεσης “Πελοπόννησος EXPO”.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΦοΔΣΑ, με στόχο την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και της προστασίας του περιβάλλοντος ο διαγωνισμός αυτός αποτελεί μια κοινή πρωτοβουλία για την προώθηση της ανακύκλωσης και την ευαισθητοποίηση του κοινού.

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 8 μ.μ. την Κυριακή στις 14 Απριλίου, στον χώρο της έκθεσης (περίπτερο 5 -  ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης, Κτίριο ΓΕΑ ΑΕ) και θα λάβουν για τη μεγαλύτερη συμμετοχή τους στα ανακυκλώσιμα υλικά (μέταλλο-πλαστικό-γυαλί) μέσω του υπερσύγχρονου “Πολυκέντρου Ανακύκλωσης Υλικών”, όπου θα βρίσκεται τοποθετημένο στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης “Πελοπόννησος EXPO” τα παρακάτω δώρα: α) Δώρο  1 Tablet, β) Δώρο: 1 Smartwatch, γ) Δώρο: 1 Action Camera.

Έναρξη διαγωνισμού 10 Απριλίου, ημέρα Τετάρτη και ώρα 5 μ.μ. Λήξη 14 Απριλίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 7 μ.μ.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές: 4 - 9 μ.μ. Σάββατο και Κυριακή: 10 π.μ - 9 μ.μ

Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους και τους τρόπους συμμετοχής στον διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα: fodsapel.gr, στο φυλλάδιο του ΦοΔΣΑ (στο περίπτερο 5 στην έκθεση), καθώς και από τις υπεύθυνες που θα βρίσκονται στο Πολυκέντρο Ανακύκλωσης κατά τη διάρκεια της έκθεσης “Πελοπόννησος EXPO”.