Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016 15:50

Διαβούλευση για τα πυρηνελαιουργεία στη Μεσσηνία

 

Σε προτάσεις στο πλαίσιο της διαβούλευσης για τη μελέτη του "Δημόκριτου", που αφορά τη ρύπανση του νομού από τα πυρηνελαιουργεία, καλεί η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας.

Ανακοινώνει ότι έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου ppel.gov.gr και έχουν τεθεί σε  δημόσια διαβούλευση μέχρι το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, τα παραδοτέα αποτελέσματα της μελέτης του "Δημόκριτου", για τη ρύπανση από τα πυρηνελαιουργεία της ΒΙΠΕ Μελιγαλά.

«Δεδομένης της σπουδαιότητας της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου - Π.Ε. Μεσσηνίας, καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες και φορείς να συμμετάσχουν στη δημόσια διαβούλευση, διατυπώνοντας τις απόψεις, τις προτάσεις και τις παρατηρήσεις τους», επισημαίνεται στην ανακοίνωση. 

Ο απόψεις και οι παρατηρήσεις μπορούν να διατυπωθούν στις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις: 1) antiperiferiarxis@na-messinias.gr. 2) kvasilopoulos@na-messinias.gr. 3) katsampas@na-messinias.gr. 4) tmaggos@ipta.demokritos.gr.

Σε έντυπη μορφή μπορούν να αποσταλούν ή να υποβληθούν στο κεντρικό πρωτόκολλο της Π.Ε. Μεσσηνίας (Διοικητήριο 4ος όροφος - γραφείο 429, 24100, Καλαμάτα, με την ένδειξη για την διαβούλευση του έργου με τίτλο "Ολοκληρωμένο σχέδιο αντιμετώπισης της όχλησης - ρύπανσης που δημιουργείται από τον κύκλο εργασιών ελαιοτριβείων και πυρηνελαιουργείων Μεσσηνίας").