Κυριακή, 01 Ιανουαρίου 2017 16:17

Συγκροτήθηκε το Κλιμάκιο Ελέγχου Ποιότητας Περιβάλλοντος Μεσσηνίας

Το Κλιμάκιο Ελέγχου Ποιότητας Περιβάλλοντος (Κ.Ε.Π.ΠΕ.) Μεσσηνίας για το πρώτο εξάμηνο του 2017, συγκρότησε με απόφασή του ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Το ΚΕΠΠΕ Μεσσηνίας συγκροτούν οι: 1) Ηλίας Κατσάμπας ΠΕ Περιβάλλοντος, ως πρόεδρος, με αναπληρωματικό μέλος την Κωνσταντίνα Μαράντου ΤΕ Επαγγελμάτων Υγείας. 2) Βασιλική Αντωνοπούλου του κλάδου Εποπτών Δημόσιας Υγείας, με αναπληρωματική την Ελένη Πούλου του ιδίου κλάδου. 3) Δημήτριος Δημητρακόπουλος ΠΕ μεταλλειολόγος μηχανικός, με αναπληρωματικό τον Κωνσταντίνο Βασιλόπουλο ΤΕ ηλεκτρολόγο μηχανικό.

Ανάλογα με το ελεγχόμενο έργο ή δραστηριότητα είναι δυνατόν να συμμετέχουν στο Κλιμάκιο μετά από πρόσκληση του προέδρου από: α) Τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Μεσσηνίας, η Αφροδίτη Κλείδωνα ΠΕ γεωπόνων, με αναπληρωματική τη Μαρία Κωταντούλα ΠΕ κτηνιάτρων. β) Τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Τριφυλίας, η Σπυριδούλα Μπέσσα ΠΕ γεωπόνων, με αναπληρωματική τη Ζαχαρούλα Ορφανού ΠΕ κτηνιάτρων. γ) Τη Διεύθυνση Τεχνικών Εργων η Κωνσταντίνα Μαραβά ΠΕ πολιτικών μηχανικών, με αναπληρωματικό το Δημήτρη Μπεσσή ΠΕ πολιτικών μηχανικών.

Γραμματέας ορίστηκε η Ρουμπίνη Χωρεμιώτη ΔΕ διοικητικών γραμματέων.