Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018 17:47

Ψάχνει πόρτα στον ΣΥΡΙΖΑ ο Τατούλης

Γράφτηκε από την
Ψάχνει πόρτα στον ΣΥΡΙΖΑ ο Τατούλης

Πόρτα συνεργασίας στον ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε για μια ακόμα φορά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, επαναλαμβάνοντας την ανάγκη "συνεννόησης και συνεργασίας των δύο διαφορετικών κόσμων", για την οποία είχαν μιλήσει τόσο ο ίδιος όσο και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο αναπτυξιακό συνέδριο στην Τρίπολη. Παράλληλα, ο κ. Τατούλης επανέλαβε και πάλι ότι θα είναι ανεξάρτητος υποψήφιος περιφερειάρχης στις εκλογές του Μαΐου.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με καθυστερημένη ανακοίνωση της Περιφέρειας, ο κ. Τατούλης την Τρίτη 14 Αυγούστου δήλωσε κατά την τελετή εγκαινίων της 48ης Παμπελοποννησιακής Εκθεσης Τεγέας: «Αυτός ο τόπος οφείλει με τους πολίτες πρώτα και κύρια να επιβάλει τη συνεννόηση και τη συνεργασία των δύο διαφορετικών κόσμων, των πολιτικών κομμάτων σε αυτόν τον τόπο».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση ο περιφερειάρχης είπε σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του Αναπτυξιακού Συνεδρίου της Πελοποννήσου: «Αποτέλεσε ένα σημαντικό παράδειγμα μίας σοβαρής συνεργασίας και επεξεργασίας όλων των μεγάλων θεμάτων που μας απασχολούν. Νομίζω πως σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, θα πρέπει να καταλάβουν τα κόμματα πως πρέπει να μείνουν μακριά από τις αυτοδιοικητικές διαδικασίες. Οι πολίτες διακρίνονται από την ικανότητά τους να επιλέγουν αυτούς και αυτές που μπορούν να δώσουν λύσεις στα προβλήματά τους. Τα μακριά χέρια των κομμάτων μέχρι τώρα δεν έχουν βοηθήσει προς αυτή τη διαδικασία και αυτό αποτελεί ένα μεγάλο πρόβλημα, το οποίο ουσιαστικά μας οδήγησε στην κρίση».


NEWSLETTER